Web Analytics
header

Diner

Heerlijk en gezond genieten maar toch afvallen.

Marokkaanse Recepten voor de Exotische Afvaller | Tabbouleh met Geitenkaas

Met Marokkaanse recepten haal jij verre oorden in huis. Helaas associëren veel mensen Marokkaanse recepten onterecht met ongezonde ingrediënten. Je bent juist vaak gezond af met Marokkaanse recepten!

Wat dacht je van Tabbouleh met geitenkaas? Misschien is het voor het eerst dat je van dit recept hoort en struikel je over het woord ‘tabbouleh’, maar reken maar dat het recept gezond is. Probeer het eens.
Klik hier om verder te lezen »

Visrecepten Ideaal voor de Afvaller | Gezonde Fish en Chips

Wie kent de bekendste onder de visrecepten niet? Fish en chips. Dit oeroude Engelse visrecept is bekend over de hele wereld. Niet voor niks natuurlijk. Fish en chips is hartstikke lekker. Helaas is de gewone versie van fish en chips niet goed voor de afvaller.

Daarom heb ik een gezonde versie van fish en chips in de aanbieding. Zo kan jij toch genieten van dit heerlijke recept, zonder je schuldig te voelen over het gerecht. Want deze versie is geschikt voor de afvaller!
Klik hier om verder te lezen »

Waarom Pastagerechten Toch Gezond Kunnen Zijn | Penne met Kip en Broccoli

Pastagerechten zijn in principe niet heel erg geschikt voor de afvaller. Toch kun je soms prima een pastagerecht klaarmaken zonder stevig aan te komen. Lees in dit artikel hoe. Tegelijkertijd geef ik een voorbeeldrecept.

Gezonde pastagerechten kun je prima met vlees bereiden. Want in vlees zitten geen dikmakers. Wat dacht jij van deze penne met kip en broccoli?
Klik hier om verder te lezen »

Zo Maak Je de Lekkerste Soep recepten! | Avocadosoep met Doperwten

Soep recepten zijn er in alle soorten en maten, maar niet alle soepen zijn even gezond. Soms zitten er hartstikke ongezonde ingrediënten in soep recepten.

Afvallen kan alleen met de juiste soep recepten. Gezondheid staat op de eerste plaats. Daarnaast is een goede smaak natuurlijk belangrijk. En een beetje creativiteit doet het ook altijd goed.

Als avocadosoep met doperwten niet gezond, lekker en creatief is dan weet ik het ook niet meer. Bij mij ging deze soep er in ieder geval in als koek!
Klik hier om verder te lezen »

Waarom Vermageren met Karbonades Wél kan!

Vermageren is geen logisch 1-2-3’tje. Het ene product kan je eten zonder het risico te lopen aan te komen, terwijl andere producten juist funest zijn voor het afvalproces. Daarom is het zaak om te weten wat jij wel en niet kunt eten.

Karbonade kun jij zonder problemen eten. Echt waar! Wat dacht jij van dit heerlijke gerecht: karbonade met zongedroogde tomaten en courgette. Zo combineer je het gezonde met het aangename.

Perfect toch?!
Klik hier om verder te lezen »

Smullen én Afvallen met Recepten Jeroen Meus | Rauwe Ham Salade met Meloensalsa

Recepten, Jeroen Meus en afvallen gaan hand in hand. Lang niet alle recepten van Jeroen Meus zijn goed voor de afvaller. Maar als jij de juiste keuze maakt voor gezonde Jeroen Meus recepten, ga je zeker afvallen!

Wat dacht je van dit recept: rauwe ham salade met meloensalsa? Dat moet je toch direct het water in de mond doen lopen? Ik word hier in ieder geval heel vrolijk van!
Klik hier om verder te lezen »

Wil Jij afvallen? Buik uit met Wilde Zalm met Oosterse groente!

Ben jij al lange tijd op zoek naar heerlijke recepten waarmee je tegelijkertijd kunt afvallen? Buik uit met verse vis en je zult zien dat je al snel naar het ideale gewicht gaat. En dat zonder jezelf op een onmogelijk voedselrantsoen te zetten.

Verse vis bevat geen suikers, en wel veel gezonde vitaminen en mineralen. Bovendien geldt: hoe verser, hoe beter! Daarom kies ik voor een groente-viscombinatie. Dit is de perfecte samenstelling van een heerlijk diner.

Vandaag op het programma: een wilde zalm met verse Oosterse groente.
Klik hier om verder te lezen »