Web Analytics
header

Gebak

NoSugar Bananencake

Kiezen tussen een zoet of hartig tussendoortje? Ik zou zeggen probeer deze overheerlijke, eiwitrijke en suikervrije bananencake eens. Het is een absolute smaaksensatie. Daarnaast is het een lekkere en smeuïge cake en bevat het ook nog eens veel eiwitten. Kortom een ideaal tussendoortje voor iedereen. Klik hier om verder te lezen »

Cupcakes recept met een gezond tintje | Wortelcupcake met walnoot

Een cupcakes recept met helemaal geen suikers is onmogelijk te vinden. In cupcakes zitten altijd ongezonde suikers waar jij dik van kunt worden. Maar geen nood, je kunt met een gezonde variant jouw suikerinname enorm beperken.

Daarom ben ik aan het experimenteren geslagen met het ene na het andere cupcakes recept. Uiteindelijk vond ik de wortelcupcake met walnoot de lekkerste en vooral gezondste variant.

Met dit cupcakes recept kun jij jouw gasten op een verjaardagsfeestje verrassen met een heerlijke cupcake. En je zorgt ook nog eens goed voor je gasten, aangezien je voor een van de gezondste cupcake varianten kiest!
Klik hier om verder te lezen »

Gezonde inspiratie voor high tea recepten | Combineer vers fruit

High tea recepten zitten meestal boordevol slechte ingrediënten zoals suiker, chocola en sandwiches. Maar je kunt ook prima een high tea organiseren zonder al deze zoetigheid. Zo kun jij onbekommerd genieten van een heerlijke middag vol plezier met vriendinnen.

Ik wil jou graag inspireren veel fruit te gebruiken tijdens de high tea. Fruit is namelijk fris, sappig en vooral gezond. Als jij het fruit op de juiste manier serveert zullen jouw vriendinnen niet meer anders willen!
Klik hier om verder te lezen »

Overheerlijke taart recepten | Gezonde taart met bramen en appel

Gezonde taart recepten zijn heerlijk voor feesten, partijen en andere feestelijke gelegenheden. Maar het grote probleem is dat in veel taarten ongelofelijk veel ongezonde suikers zitten. En van suikers word je dik. Daarom heb ik een heerlijk recept opgesteld waarbij de ongezonde suikers worden gemeden, en alleen wordt gewerkt met gezonde suikers!

Dus je kunt wél een lekkere taart maken waarvan je niet aankomt. Dat moet jou als muziek in de oren klinken. Het recept voor zo’n lekkere taart met bramen en appel vind je in dit artikel.
Klik hier om verder te lezen »

Cake recept: lekker snoepen, smullen én afvallen! Het Kan!

Cake recept voor tijdens het afvallen? Wellicht zullen veel mensen denken dat cake uit den boze is tijdens het afvalproces, maar dat hoeft absoluut niet! Cake hoeft namelijk niet altijd vet, zwaar en slecht te zijn voor het lichaam. Er bestaan een hele hoop recepten welke jou helpen tot het bereiden van een licht te verteren cake zonder (onverzadigde) vetten en slechte stoffen voor het lichaam. Zo geniet jij toch van een lekker tussendoortje tijdens het afvallen.

Klik hier om verder te lezen »