Web Analytics
header

Hollandse pot

Waarom Vermageren met Karbonades Wél kan!

Vermageren is geen logisch 1-2-3’tje. Het ene product kan je eten zonder het risico te lopen aan te komen, terwijl andere producten juist funest zijn voor het afvalproces. Daarom is het zaak om te weten wat jij wel en niet kunt eten.

Karbonade kun jij zonder problemen eten. Echt waar! Wat dacht jij van dit heerlijke gerecht: karbonade met zongedroogde tomaten en courgette. Zo combineer je het gezonde met het aangename.

Perfect toch?!
Klik hier om verder te lezen »

Het soepdieet is zo gek nog niet met deze heerlijke koolsoep

Ben jij op zoek naar een lekker recept voor het soepdieet? Zoek dan niet verder, want met deze koolsoep heb jij een gouden recept in handen.

Veel groente, weinig suikers en een goede smaak zijn de kenmerken van deze soep. En dat is precies waar het soepdieet voor staat. Je moet immers wel afvallen!

Kool is echte Hollandse groente. Dat vind ik zelf een groot voordeel. Ik houd namelijk van lokale groente. Er gaat niets boven de frisse smaak van de Hollandse polder.
Klik hier om verder te lezen »

Smullen met Surinaamse Bloemkool

Bloemkool is een heerlijke groente van de Hollandse bodem. Bloemkool is voedzaam, rijk aan vitaminen en bevat bijna geen ongezonde suikers. Dit maakt bloemkool tot de ideale groente voor een gezond diner.

Laatst was ik bij een vriend te eten. Hij maakte een bloemkoolgerecht klaar, dus ik was uiteraard in mijn nopjes. Totdat ik het gerecht voor mijn neus had. Ik zag dat de saus rechtstreeks uit een supermarktpakje kwam. En supermarktpakjes staan gelijk aan koolhydraten. Dat betekent suikers!

Ik heb het gerecht wel opgegeten. Maar het kan anders. Bloemkool kun je op een gezondere manier eten. Wat dacht je van de Surinaamse wijze?!

Doe je voordeel met dit Surinaamse bloemkool recept!
Klik hier om verder te lezen »

Lekker Gezond Koken | Stamppot Rauwe Andijvie

Koken is een bezigheid die elke dag weer terugkomt. Daarom is het zaak om goed te kunnen koken en vooral lekkere gerechten te koken. Maar een ondergewaardeerd aspect van het koken is het koken met gezonde ingrediënten waar je niet dik van wordt.

Vandaag staat weer een supergezond gerecht op het programma: stamppot rauwe andijvie. Het is een oerhollands gerecht, maar met de juiste ingrediënten wel een oergezond gerecht!
Klik hier om verder te lezen »

Pannenkoeken recept: Verantwoord Snoepen én afvallen. Het kan!

Pannenkoeken recept van de bovenste plank: smikkelen en smullen, dat willen we natuurlijk allemaal. Naast genieten van heerlijk eten, waar we uitermate van kunnen genieten, is het belangrijk te letten op jouw gezondheid, die van het hele gezin en… de lijn. Wil jij namelijk van wat ongewenst lichaamsgewicht af, jezelf – en/of het hele gezin – een heerlijke maaltijd of tussendoortje voorschotelen en je geen zorgen hoeven te maken om misstappen binnen het afvalproces? Geen zorgen, pannenkoeken kunnen ook, of juist, tijdens het afvallen.

Klik hier om verder te lezen »