Web Analytics
header

Vis

Visrecepten Ideaal voor de Afvaller | Gezonde Fish en Chips

Wie kent de bekendste onder de visrecepten niet? Fish en chips. Dit oeroude Engelse visrecept is bekend over de hele wereld. Niet voor niks natuurlijk. Fish en chips is hartstikke lekker. Helaas is de gewone versie van fish en chips niet goed voor de afvaller.

Daarom heb ik een gezonde versie van fish en chips in de aanbieding. Zo kan jij toch genieten van dit heerlijke recept, zonder je schuldig te voelen over het gerecht. Want deze versie is geschikt voor de afvaller!
Klik hier om verder te lezen »

Wil Jij afvallen? Buik uit met Wilde Zalm met Oosterse groente!

Ben jij al lange tijd op zoek naar heerlijke recepten waarmee je tegelijkertijd kunt afvallen? Buik uit met verse vis en je zult zien dat je al snel naar het ideale gewicht gaat. En dat zonder jezelf op een onmogelijk voedselrantsoen te zetten.

Verse vis bevat geen suikers, en wel veel gezonde vitaminen en mineralen. Bovendien geldt: hoe verser, hoe beter! Daarom kies ik voor een groente-viscombinatie. Dit is de perfecte samenstelling van een heerlijk diner.

Vandaag op het programma: een wilde zalm met verse Oosterse groente.
Klik hier om verder te lezen »

100% Genieten met deze pasta met zalm

Pasta met zalm kun je op tientallen verschillende manieren klaarmaken. Met gerookte zalm, met rauwe zalm, met gebakken zalm… Om over de pasta nog maar niet te beginnen. Daarom maak ik het makkelijker voor jou en schotel ik jou dit lekkere gerecht voor.

Deze variatie heeft een groen randje. Want als jij niet wilt aankomen en toch een lekker gerecht wilt bereiden, kom je snel bij groente uit. Gelukkig is de variatie aan groente en fruit bijna oneindig. Dit gerecht gebruikt asperge en spinazie als basisingrediënten.
Klik hier om verder te lezen »

Proef het neusje van de zalm! | Wilde zalm met dragon en basmatirijst

Ben jij op zoek naar een recept met zalm als hoofdingrediënt? Dat treft, want vandaag presenteer ik een recept om je vingers bij af te likken: wilde zalm met dragon en basmatirijst.

In de wildwaterrivieren van Noorwegen en Canada zijn nog meer dan genoeg wilde zalmen te vinden. Zalm is een heerlijke vissoort, waar veel goede voedingsstoffen in zitten. Die gezonde voedingsstoffen wil jij niet laten schieten.

Dit recept is een echte aanrader, omdat het smaak combineert met een aantrekkelijke presentatie. Het oog wil immers ook wat! Als ik dit gerecht op tafel zie staan, wil ik direct aanvallen.
Klik hier om verder te lezen »

Heerlijk (na)zomeren met Gezonde Bbq Recepten | Tonijnsteak met Verse Groenten

Bbq recepten bereiden en tegelijkertijd afvallen lijkt misschien niet de meest logische combinatie. Barbecueën gaat vaak gepaard met een fikse hoeveelheid koolhydraten en calorieën. Gelukkig hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Je kunt ook prima gezond barbecueën.

Wat dacht je van heerlijke vis van de barbecue? Bbq recepten zijn soms zo gek nog niet. Vandaag laat ik zien hoe je op een gemakkelijke manier een overheerlijke tonijnsteak met verse groenten maakt. Dit bbq recept is gezond en gemakkelijk te bereiden.
Klik hier om verder te lezen »

Aan de slag met spannende Dagelijkse Kost recepten!

Vandaag is het tijd voor Dagelijkse Kost recepten. In dit tv-programma, gepresenteerd door topchef Jeroen Meus, komen zalige gerechten in de spotlights te staan. Dagelijkse Kost recepten zijn nu eenmaal vaak niet te versmaden!

Onlangs heb ik de kracht van visgerechten ontdekt. In vis zitten veel eiwitten, veel omega-3 vetzuren en weinig koolhydraten. Dat is ideaal voor de afvaller. Daarom bespreek ik hier één van die heerlijke gezonde Dagelijkse Kost recepten: verse forel met curryrijst en frisse komkommersalade.
Klik hier om verder te lezen »

Pittige tapas recepten voor de afvaller met pit

Tapas recepten zijn hot. Vanuit Spanje is het fenomeen tapas overgewaaid naar Nederland en België. De Spanjaarden gebruiken de tapas als gezelligheidshapje.

Maar tapas recepten kunnen ook prima dienen als volledige maaltijd. Zolang je maar voldoende variatie in de recepten aanbrengt. Zo krijg je voldoende vitamines binnen, en heb je de keuze uit diverse gerechten. En keuze is vrijheid!

Tapas recepten zijn overal te vinden op het internet. Ik wil jou het volgende pittige tapas recept aanbieden: Garnalen met Spaanse peper. Lik er je vingers bij af!
Klik hier om verder te lezen »

Het beste alternatief voor modifast | Gebakken forel met roze peperbessen

Modifast is een wereldbekend afvalproduct. Modifast beveelt een dieet vol met eiwitten aan. Daarnaast moet je hun producten eten om het dieet tot een succes te maken. Nu ben ik er achter gekomen dat dat helemaal niet nodig is. Je kunt prima alternatieven verzinnen voor modifast producten.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je zonder modifast 40 kilo (!) kwijt kunt raken. Dat heb ik gedaan door eiwitrijke gerechten te maken waar weinig ongezonde suikers in zitten. Op het aantal calorieën heb ik bovendien nooit gelet. Ik wil je één van mijn eiwitrijke gerechten introduceren: gebakken forel met roze peperbessen.
Klik hier om verder te lezen »

Italiaans smullen met pasta recepten | Spaghetti met spinazie, erwten en zalm

Houd jij ook zo van Italië en pasta recepten? Ben jij ook een liefhebber van de passie waarmee Italianen hun pasta recepten in de praktijk brengen? Dan wil ik jou graag een heerlijk Italiaans recept cadeau doen: spaghetti met spinazie, erwten en zalm.

Dit gerecht bevat alle ingrediënten die je prima kunt eten als jij bezig bent met afvallen. Zo eet je van twee walletjes, en ondervind je niet de nadelen van lekker eten. Lekker eten en afvallen is de perfecte combinatie!
Klik hier om verder te lezen »