Web Analytics
header

Waarom Vermageren met Karbonades Wél kan!

Vermageren is geen logisch 1-2-3’tje. Het ene product kan je eten zonder het risico te lopen aan te komen, terwijl andere producten juist funest zijn voor het afvalproces. Daarom is het zaak om te weten wat jij wel en niet kunt eten.

Karbonade kun jij zonder problemen eten. Echt waar! Wat dacht jij van dit heerlijke gerecht: karbonade met zongedroogde tomaten en courgette. Zo combineer je het gezonde met het aangename.

Perfect toch?!

2 redenen waarom vermageren met karbonades kan

Vermageren en vlees is een prima combinatie. Dat zul je misschien niet direct denken, aangezien op vlees nog steeds het stempel ‘dikmaker’ wordt gedrukt. Maar ik kom graag met positief nieuws: vlees blijkt juist prima in een gezond eetpatroon te passen.

Dat komt omdat in vlees geen ongezonde suikers zitten. Vlees bevat slechts gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten en vitamines. Deze voedingsstoffen zijn goed voor je.

Een ander voordeel van vlees is het feit dat je vol raakt van het eten van vlees. Hierdoor heb jij minder vaak last van hongergevoelens, waardoor je minder ongezonde tussendoortjes gaat eten. Uiteindelijk kom je dus minder aan door vlees te eten.

Nu houd ik zelf ontzettend van een lekkere karbonade. Ik ga acuut watertanden wanneer ik een heerlijk karbonaadje zie. En vermageren kan ook nog eens zonder dit karbonaadje te laten liggen. Dat is toch ideaal?

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten karbonade met zongedroogde tomaten en courgette

De volgende ingrediënten heb jij nodig voor dit heerlijke gerecht voor 2 personen:

• 2 karbonades
• 1 courgette
• 2 zongedroogde tomaatjes (in een potje)
• 1 eetlepel kappertjes
• 3 eetlepels olijfolie
• Peper en zout
• Eventueel zoete aardappel of basmatirijst

Vermageren kan prima met al deze ingrediënten. Kunstmatige suikers zijn namelijk zo goed als afwezig in dit recept.

Bereidingswijze karbonade met zongedroogde tomaten en courgette

Tijd om aan de slag te gaan. Begin met de groente. Was de courgette schoon en snijd de courgette in kleine stukjes. Snijd de tomaten ook in kleine stukjes. Doe de courgette, tomaten, kappertjes in een kom en giet hier 1 eetlepel olijfolie overheen. Schep de groente goed door elkaar.

Doe 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de karbonade gaar. Strooi eventueel peper en zout over de karbonade voor de perfecte smaak. Bak de karbonade in ongeveer 10 a 15 minuten gaar.

Doe ondertussen de groente in een pan met 2 eetlepels water en smoor de groente in ongeveer 8 minuten gaar.

Kook eventueel basmatirijst (geen ‘gewone’ witte rijst!) of zoete aardappelen in water om het gerecht af te maken. Maar om te vermageren raad ik je aan om niet te veel basmatirijst of zoete aardappelen te koken.

Serveer het gerecht op een schoon bord. Tijd om te smullen!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Maak vandaag een start met vermageren

Vermageren bereik je door een gezond eetpatroon aan te houden. Dat betekent dat je gewoon 3 maaltijden per dag kunt eten. Sterker nog, als je dit niet doet heb je meer kans om op de lange termijn aan te komen. Je lichaam houdt namelijk van regelmaat.

Vind jij dit gerecht lekker en gezond en wil jij serieus vermageren? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *