Web Analytics
header

Overige

Ziekenhuisdieet: Uitleg en Hoe Je Er Snel Mee Gaat afvallen!

Het ziekenhuisdieet, klinkt gelijk een beetje goed en slecht tegelijk. Aan de ene kant denk je dat het wel goed moet werken. Aan de andere kant laat het je denken dat het een dieet is dat onder begeleiding plaats moet vinden. En dat laatste is ook waar. Het dieet komt voor in ziekenhuizen en wordt daar onder toeziend oog van deskundig personeel gebruikt. Waarom wordt het dieet dan ook buiten de deuren van ziekenhuizen gebruikt. En is het dan nog steeds wel zo verstandig het dieet te volgen? Klik hier om verder te lezen »

HIIT Workout

High intensity interval training (HIIT) is een traningsmethode waarbij je intervallen van 100% inspanning afwisselt met gematigde herstelperiodes. Dit kan bij zowel cardio- als bij gewichthefoefeningen worden toegepast.

Wissel bijvoorbeeld periodes van sprinten in een snel tempo af met periodes van wandelen. Of in het geval van gewichthefoefeningen, doe je zo snel mogelijk burpees oefeningen en dan bouw je tussen de sets een aantal periodes van rust in. Klik hier om verder te lezen »

De Verschillende Bio HCG Kuren

Het HCG kuur kent zijn oorsprong in het jaar 1954. Sindsdien is het uitgegroeid tot 1 van de populairste afslankplannen op de Nederlandse markt. Aangezien het gebruik van dit hormoon als afslankmiddel illegaal is in Nederland, zijn er verschillende hormoonvrije varianten ontwikkeld. Deze varianten kunnen de eetlustremmende effecten van het originele HCG kuur perfect nabootsen. En ze doen dit zonder de negatieve bijwerkingen die worden geassocieerd met het hormoon. Ben jij nieuwsgierig naar de vele hormoonvrije HCG afslankkuren? Lees dan verder, of klik op deze link. Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Succesvol Afvallen

Afvallen, veel mensen proberen het, maar lang niet iedereen weet dit tot een succesvol einde te brengen. Om succesvol af te vallen moet je de manier waarop je leeft en over je eten denkt veranderen. Hierbij kunnen deze zeven tips je goed helpen. Deze tips helpen je om gezonde keuzes in voeding te maken, je eetgedrag vorm te geven, prioriteiten te veranderen en steun te bieden. Klik hier om verder te lezen »

Afslanken met Makkelijke Recepten uit Maaltijdboxen

Ze zijn in opmars en dit jaar wordt dan ook een jaar waarin veel mensen gaan beseffen dat je met de zogenoemde “maaltijdboxen” een slank en vooral gezond eetpatroon kunt aannemen, dit zonder al te veel moeite en tijd die je investeert in moeilijke diëten en of schema’s voor een gezond eetpatroon.

In dit artikel ga ik je uitleggen waarom deze boxen zo handig zijn om een slanker en gezonder leven te leiden, welke soorten je hebt en het beste hierbij kunnen helpen, en als laatst waar je ze kunt vinden. Laten we daarom bij het begin beginnen en je in een notendop vertellen wat de maaltijdbox is. Klik hier om verder te lezen »

Maak Zelf Je Eiwitshake met dit Recept

Er is hedendaags veel kennis online te vinden over afvallen. Na al die jaren van ervaring met het verliezen van gewicht is men veel te weten gekomen over hoe het lichaam werkt. Zo is duidelijk hoe het zit met de caloriebehoefte, welke invloed voeding heeft op het lichaam en welke spieren het beste getraind kunnen worden en op welke manieren dit kan.

Er is ook veel nieuwe informatie over supplementen; welk supplement gunstig is en welke supplementen het beste vermeden kunnen worden. Tegenwoordig hebben we veel geluk met de onderzoeken die onze voorgangers gedaan hebben. Inmiddels is duidelijk dat eiwitten enorm belangrijk zijn voor de krachtsport en afvallen. Het heeft een positieve invloed op de kracht en groei van de spieren maar het is voordelig voor het behoud van spieren tijdens het afvallen. Klik hier om verder te lezen »

Zo Maak Je de Lekkerste Soep recepten! | Avocadosoep met Doperwten

Soep recepten zijn er in alle soorten en maten, maar niet alle soepen zijn even gezond. Soms zitten er hartstikke ongezonde ingrediënten in soep recepten.

Afvallen kan alleen met de juiste soep recepten. Gezondheid staat op de eerste plaats. Daarnaast is een goede smaak natuurlijk belangrijk. En een beetje creativiteit doet het ook altijd goed.

Als avocadosoep met doperwten niet gezond, lekker en creatief is dan weet ik het ook niet meer. Bij mij ging deze soep er in ieder geval in als koek!
Klik hier om verder te lezen »