Web Analytics
header

Verlies gewicht met een lekkere shake

Afvallen is makkelijker dan ooit met het uitgebreide aanbod van dieetshakes. In verschillende smaken, vormen en varianten bieden ze een eenvoudige en veilige manier om snel en efficiënt gewicht te verliezen. Hoe werkt het? Wat is het? En waarom is het zo simpel? We zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje.

Hoe werkt het?

Een dieetshake is een makkelijke maaltijdvervanger. Je kiest ervoor om bijvoorbeeld je ontbijt weg te laten en te vervangen door een smakelijke shake. Of je kan (tijdelijk) iedere maaltijd vervangen door een dieetshake. Het is niet alleen sneller en eenvoudiger klaar te maken dan een reguliere maaltijd, het is ook nog eens een bron met de juiste eiwitten die nodig zijn voor een succesvol dieet. Door het ontbreken van koolhydraten uit je dagdagelijkse voeding en een verhoogde inname van de eiwitten middels de dieetshakes, zal je lichaam harder gaan werken om de nodige energie vrij te maken voor onder andere de spieren. Door deze extra inspanning wordt er meer lichaamseigen vet verbrandt, wat leidt tot gewichtsverlies. Je gaat dus opgebouwde vetten verliezen en je zorgt er tegelijk voor dat je geen nieuwe (slechte) vetten aanmaakt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Wat is het?

Een dieetshake is gebaseerd op een grote hoeveelheid eiwitten en gezonde vetten. De hoeveelheid koolhydraten is beperkt. De samenstelling varieert per merk en producent, dus het is raadzaam om de ingrediëntenlijst goed door te nemen alvorens een keuze te maken. Als je immers kiest voor een shake met een te grote hoeveelheid koolhydraten of te weinig eiwitten, zal je nooit het gewenste resultaat bereiken. De shakes zijn verkrijgbaar in de supermarkt, bij de drogist en bij de apotheek. Als je nog nooit eerder een dieet hebt gevolgd op basis van dieetshakes, kan je je wellicht het beste laten informeren door een apotheker, een huisarts of een gespecialiseerde drogist.

Waarom is het zo simpel?

Het gebruik van dieetshakes is vooral simpel te noemen omdat het heel eenvoudig te bereiden is. Je vermengt de afgemeten portie poeder met water of (magere) melk, je schudt het mengsel even goed door elkaar en klaar! In een handomdraai heb je de perfecte “maaltijd” op tafel om je lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheid eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten, waarbij je gewicht verliest en tegelijk niet te maken krijgt met een vervelend hongergevoel. Om het proteïne dieet leuk en afwisselend te houden, kan je de dieetshake combineren met proteïnerijke producten zoals maaltijdrepen en/of gezonde maaltijden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *