Web Analytics
header

Ziekenhuisdieet: Uitleg en Hoe Je Er Snel Mee Gaat afvallen!

Het ziekenhuisdieet, klinkt gelijk een beetje goed en slecht tegelijk. Aan de ene kant denk je dat het wel goed moet werken. Aan de andere kant laat het je denken dat het een dieet is dat onder begeleiding plaats moet vinden. En dat laatste is ook waar. Het dieet komt voor in ziekenhuizen en wordt daar onder toeziend oog van deskundig personeel gebruikt. Waarom wordt het dieet dan ook buiten de deuren van ziekenhuizen gebruikt. En is het dan nog steeds wel zo verstandig het dieet te volgen?

Wat is het ziekenhuisdieet?

Het is een dieet waar je wel de nodige wilskracht voor moet hebben. Je gaat namelijk veel hetzelfde eten zoals geroosterde boterhammen, sinaasappels, water, koffie zonder toevoegingen, salades, gekookte eieren en herhaalt dit patroon gedurende het gehele dieet. Het ziekenhuisdieet betekent weinig calorieën en veel repeterende maaltijden. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Het is dan ook voor een aanzienlijk deel de oorzaak dat mensen voortijdig stoppen met het dieet.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Hoe is het dieet ontstaan en waar komt het vandaan?

Je kunt jezelf voorstellen dat wanneer iemand een medische ingreep ondergaat, gewicht een rol speelt voor je gezondheid en de risico’s die hieraan verbonden zijn. Het is altijd het beste wanneer iemand in topconditie verkeerd voordat deze persoon een medische ingreep ondergaat. Overgewicht kan hierin ook een significante rol gaan spelen. Mede om deze reden hebben medici een dieet ontwikkeld, het ziekenhuisdieet, waarmee mensen in korte tijd en onder streng toezicht razendsnel afvallen. Het werkt, maar er wordt wel goed gekeken naar waar het voor wordt gebruikt en met goede begeleiding. Het is daarom ook niet echt een dieet om zomaar even voor lange tijd te gaan gebruiken als je op een gezonde en snelle manier wilt afvallen. Het valt namelijk in de categorie van crash diëten.

De voordelen van het ziekenhuisdieet

Dat het dieet, in sommige gevallen, voordelen kent is wel duidelijk en dan met name het snelle gewichtsverlies. Wanneer je het eten lekker vindt en voor een aantal weken kunt volhouden is ook dat een pluspunt. Je gaat er in een week tijd 5 tot 7 kilo mee afvallen. Houdt er wel rekening mee dat hier ook vocht bij zit en wellicht ook wat spiermassa, aangezien je veel gaat verbranden met dit dieet.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Nadelen van het dieet

Dat het dieet echter niet de meer ideale manier van afvallen is, is wel duidelijk en ook logisch natuurlijk. Het is namelijk ongezond voor je. En de eerste regel bij afvallen is dat je bezig bent je gezondheid te verbeteren. Zo komt afvallen namelijk (mits je ook let op de hoeveelheden) namelijk vanzelf. Het is dan ook niet nodig om zo weinig te eten als met het ziekenhuisdieet, maar door iets minder te eten en je voeding laten bestaan uit gezonde producten, of eigenlijk eten zoals het hoort.

Is het een verantwoord dit dieet te volgen tegen overgewicht

Alles wat ongezond is en zeker zo ongezond als het ziekenhuisdieet is niet verantwoord. Wees wijs en kies beter voor een ander dieet.

Wat zijn de ervaringen?

Die zijn wat verschillend. Sommige gebruikers doen voor een paar kilo afvallen en willen ook met een weekje klaar zijn. Ten eerste zijn er beter methodes om dit te doen. Ten tweede moet je erbij het ziekenhuisdieet vanuit gaan dat wanneer je verder niks doet om gezond af te vallen het gewicht dat je kwijtraakt er ook weer snel aan zit. Wanneer je dit niet erg vindt, blijft het alsnog een ongezonde en onverantwoorde manier van afvallen. Maar weet je wel de effecten van een dergelijk tijdelijk dieet.

Samenvatting

Tijdelijk kan het ziekenhuisdieet zeker zorgen voor de nodige kilo’s gewichtsverlies, maar bedenk wel dat je altijd ongezond bezig bent. Ook als je het dieet maar een week of paar weken volgt. Het zal altijd effect hebben tijdens het dieet en na het dieet kom je meestal weer aan. Het is handiger om eens te kijken naar een andere dieetvorm.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *