Bloemkool koken mét een lekker olijfolie smaakje
Bloemkool koken is een makkelijke en snelle handeling. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het moet. Daarom dit blog.
Daarnaast wil ik jou niet alleen bloemkool laten eten, maar ook kennis laten maken met een lekkere en gezonde saus, gebaseerd op Parmezaanse kaas en olijfolie.
Bloemkool koken wordt zo een feest. En het blijft altijd simpel. Dat is wel zo prettig.
Klik hier om verder te lezen
Smullen met Surinaamse Bloemkool
Bloemkool is een heerlijke groente van de Hollandse bodem. Bloemkool is voedzaam, rijk aan vitaminen en bevat bijna geen ongezonde suikers. Dit maakt bloemkool tot de ideale groente voor een gezond diner.
Laatst was ik bij een vriend te eten. Hij maakte een bloemkoolgerecht klaar, dus ik was uiteraard in mijn nopjes. Totdat ik het gerecht voor mijn neus had. Ik zag dat de saus rechtstreeks uit een supermarktpakje kwam. En supermarktpakjes staan gelijk aan koolhydraten. Dat betekent suikers!
Ik heb het gerecht wel opgegeten. Maar het kan anders. Bloemkool kun je op een gezondere manier eten. Wat dacht je van de Surinaamse wijze?!
Doe je voordeel met dit Surinaamse bloemkool recept!
Klik hier om verder te lezen