Web Analytics
header

Zo Varieer Je Optimaal met het South Beach Dieet | Gezonde Courgettesoep

Het south beach dieet is een dieet in opkomst. Ik hoor van veel mensen dat ze onlangs begonnen zijn met dit dieet. Persoonlijk heb ik gemerkt dat variëren in recepten lastig kan zijn met het south beach dieet.

Daarom wil ik jou op weg helpen op het afvalpad. Wat dacht jij van deze creatieve courgettesoep? Makkelijk te maken en goed voor de afvaller!

Leer van het south beach dieet

Het south beach dieet focust op vetarm voedsel en weinig slechte koolhydraten. Dat lijkt me een prima streven. Immers, slechte koolhydraten zijn suikers en maken jouw lichaam dus dik. Stop vandaag nog met het opkroppen van lichaamsvet!

Courgettesoep kan jou daar een beetje bij helpen. Want in deze soep zitten bijna geen slechte koolhydraten. Vergeet overigens niet: een kleine hoeveelheid koolhydraten is van levensbelang. Stop dus niet helemaal met het eten van koolhydraten. Wist jij bijvoorbeeld dat courgettes alleen gezonde suikers aanmaken waar jij niet dik van wordt?

De courgettesoep ondersteunt het south beach dieet. Maak een goed begin en start met afvallen!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten courgettesoep

Welke ingrediënten heb jij allemaal nodig voor de courgettesoep om het ‘south beach dieet proof’ te maken? Dat zijn de volgende (liefst verse) ingrediënten:

• 2 courgettes
• 2 uien
• 2 teentjes knoflook
• 1 liter runderbouillon
• 1halve Spaanse peper
• Scheutje olijfolie
• Peper
• Zout

Bereidingswijze courgettesoep

Snijd de uien fijn en pers de knoflook of maal de knoflook fijn. Doe olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook bij laag vuur.

Was de courgettes schoon en snijd de courgettes over de lengte doormidden. Snijd alle helften in plakken. Doe de courgetteplakken bij de ui en knoflook. Bak dit ongeveer 10 minuten.

Doe de runderbouillon eveneens in de pan. Zet het vuur laag en kook de soep gedurende 20 a 25 minuten.

Haal de soep van het vuur en start met pureren met een staafmixer. Doe eventueel peper en zout in de soep om wat meer smaak aan de soep toe te voegen.

Eet smakelijk met dit south beach dieet recept!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Start vandaag met het south beach dieet

Ben jij enthousiast over het south beach dieet en over dit recept? Dan kan het geen kwaad om dit bericht de wereld in te helpen. Want al genoeg recepten zijn de wereld uit geholpen. Het is nu tijd voor lekkere en gezonde recepten zonder koolhydraten. Wacht niet langer en ga het gevecht aan met de kilo’s. Deel dit recept op facebook of twitter

Ik wens jou het allerbeste toe! Hopelijk heb ik jou een beetje geholpen op het gebied van diëten en afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *