Web Analytics
header

Visrecepten Ideaal voor de Afvaller | Gezonde Fish en Chips

Wie kent de bekendste onder de visrecepten niet? Fish en chips. Dit oeroude Engelse visrecept is bekend over de hele wereld. Niet voor niks natuurlijk. Fish en chips is hartstikke lekker. Helaas is de gewone versie van fish en chips niet goed voor de afvaller.

Daarom heb ik een gezonde versie van fish en chips in de aanbieding. Zo kan jij toch genieten van dit heerlijke recept, zonder je schuldig te voelen over het gerecht. Want deze versie is geschikt voor de afvaller!

Gezonde visrecepten bevatten geen suikers

Een mens komt alleen aan wanneer hij/zij ongezonde suikers eet. Ongezonde suikers zitten in allerlei verpakte producten. Dit visrecept is vrij van deze ongezonde ingrediënten (ook zoete aardappel), omdat alles vers is.

Misschien denk jij bij zoete aardappelfrieten aan ongezond eten. Waarom zit er anders ‘zoet’ in de naam, zul je denken? Maar ik heb goed nieuws voor de afvaller. De naam ‘zoete aardappel’ is een misleiding. In deze aardappel zitten in tegenstelling tot gewone aardappels geen slechte suikers. Zoete aardappel is een gezond product.

Elke soort vis is gezond voor de afvaller, zolang je maar geen suikers toevoegt. Visrecepten kunnen dus geen kwaad.

Daarom zit er niks anders op voor jou: ga aan de gezonde fish en chips, en laat je verrassen! Je hoeft niet helemaal naar Engeland voor dit recept!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten gezonde fish en chips

Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor dit gerecht voor 4 personen:

• 4 zoete aardappels
• 1 theelepel komijn
• 1 theelepel paprikapoeder
• 4 kabeljauwfilets
• 100 gram bloem
• 100 gram broodkruim
• 2 eieren
• Zout

Bereidingswijze gezonde fish en chips

Je begint met de zoete aardappelfrieten. Verwarm de oven voor op 200 graden.Was de zoete aardappels onder de kraan en schil de aardappels niet. Snijd de aardappels over de lengte in dunne repen (ongeveer 0,5 centimeter). Doe de repen in een kom en voeg de komijn en paprikapoeder toe. Hussel door en leg de friet op een bakplaat. Stop de frieten 25 minuten in de oven.

Terwijl de frieten in de oven zitten, begin je met het paneren van de kabeljauw. Doe de bloem op een bord en voeg de peper en zout naar eigen voorkeur toe. Klop de eieren en leg deze op een apart bord. Ook de broodkruimel leg je op een apart bord. Je hebt nu 3 borden om mee te paneren.

Haal elke kabeljauwfilet één voor één door de bloem, eieren en broodkruim. Doe ook de gepaneerde vis op een bakplaat en stop de vis in de oven. Zorg ervoor dat de vis boven de friet ligt en bak de vis gedurende 12 minuten in de oven.

Haal de friet en de vis tegelijkertijd uit de oven en serveer deze topper onder de visrecepten op een creatieve manier. Serveer het Engelse recept uit met een glas water en eventueel een lekkere groentesalade.

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Maak visrecepten bekend aan vrienden

Visrecepten zijn ideaal voor de afvaller. Daarom is het een goed idee om dit recept op jouw sociale media te delen. Spread the word! Laat ook andere vrienden en familie kennis maken met deze Engelse topper onder de visrecepten!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *