Web Analytics
header

Italiaans

Waarom Pastagerechten Toch Gezond Kunnen Zijn | Penne met Kip en Broccoli

Pastagerechten zijn in principe niet heel erg geschikt voor de afvaller. Toch kun je soms prima een pastagerecht klaarmaken zonder stevig aan te komen. Lees in dit artikel hoe. Tegelijkertijd geef ik een voorbeeldrecept.

Gezonde pastagerechten kun je prima met vlees bereiden. Want in vlees zitten geen dikmakers. Wat dacht jij van deze penne met kip en broccoli?
Klik hier om verder te lezen »

Een heerlijke pasta pesto uit het boekje

Pasta pesto is een overbekend gerecht. Echter, wil jij op jouw gewicht letten, dan is het wel zaak om dit gerecht op de ideale manier te bereiden.

Want als jij een pasta pesto bereidt op de gemakkelijkste manier (namelijk met pesto uit een potje), dan levert dit superveel extra ongezonde suikers op. En daar word jij dik van. Vermijd een potje pasta dus altijd!

Hoe maak jij dan wel een lekkere pasta pesto? Dat is simpel: schaf de juiste (=verse) ingrediënten aan en maak een verse pesto. Hier zijn alle dikmakers zorgvuldig uit verwijderd.
Klik hier om verder te lezen »

100% Genieten met deze pasta met zalm

Pasta met zalm kun je op tientallen verschillende manieren klaarmaken. Met gerookte zalm, met rauwe zalm, met gebakken zalm… Om over de pasta nog maar niet te beginnen. Daarom maak ik het makkelijker voor jou en schotel ik jou dit lekkere gerecht voor.

Deze variatie heeft een groen randje. Want als jij niet wilt aankomen en toch een lekker gerecht wilt bereiden, kom je snel bij groente uit. Gelukkig is de variatie aan groente en fruit bijna oneindig. Dit gerecht gebruikt asperge en spinazie als basisingrediënten.
Klik hier om verder te lezen »

De gezondste ovenschotels | Gnocchi met biefstuk

Ovenschotels zijn meestal heerlijke gerechten. Maar niet alle ovenschotels zijn gezond. In sommige ovenschotels zitten veel koolhydraten, waardoor je veel kans hebt op overgewicht. En dat wil jij niet!

Daarom raad ik jou aan om van tevoren te kijken naar de samenstelling van de ovenschotel. Vermijd de ongezonde ingrediënten!

Een smaakvolle ovenschotel die er bij mij in gaat als koek is gnocchi met biefstuk. Veel verse ingrediënten en weinig echte dikmakers.
Klik hier om verder te lezen »

Het lekkerste lasagne recept: lasagne met verse groente

Een lasagne recept hoeft niet eentonig te zijn. Je kunt eindeloos variëren met lekkere ingrediënten. Combineer er zelf eens lustig op los.

Zelf vind ik het lekker om veel gezonde ingrediënten te gebruiken. Ik eet graag een lasagne recept met veel groentes. Zo krijg je superveel gezonde voedingsstoffen binnen, maar kom je niet aan. Dat moet toch als een genot in de oren klinken?!

De lasagne met broccoli, courgette en champignons kwam ik vorige week toevallig tegen in een kookmagazine. Het is een heerlijk gezonde lasagne die je je gasten graag voor wilt schotelen.
Klik hier om verder te lezen »

Een gezonde carbonara maak je zo!

Als jij vanavond zin hebt in een gezonde carbonara dan ben je hier aan het juiste adres. Want ik wil met jou een pasta carbonara recept delen waarvan je niet dik wordt. Mijn devies is dan ook altijd: eet zo gezond mogelijk zonder crashdieet.

Je mag best lekker eten. Want je hoeft echt niet per se aan te komen van lekkere maaltijden. Deze carbonara bevat zo weinig mogelijk koolhydraten, wat het gerecht geschikt maakt voor de afvaller.

Daarom raad ik jou aan om dit recept eens uit te proberen!
Klik hier om verder te lezen »

Inspiratieloos? Een Koude Pastasalade Doet Wonderen Op Een Warme zomeravond!

Koude pastasalade is een heerlijke maaltijd. Vooral op een warme zomeravond kun je mij blij maken met een lekkere frisse maaltijd met vooral verse producten. Bovendien is de koude pastasalade een favoriet van veel mensen, wat de kans klein maakt dat mensen jouw maaltijd niet lekker vinden.

Een koude pastasalade met veel groenten is de gezondste variant. In groente zitten namelijk veel gezonde voedingsstoffen en weinig koolhydraten. Daarom schotel ik jou graag een recept voor een gezonde koude pastasalade voor.
Klik hier om verder te lezen »

Een pasta carbonara met spinazie doet wonderen tijdens het afvallen

Een pasta carbonara is een heerlijke Italiaanse eetvariatie met de mogelijkheid om veel verschillende groenten toe te voegen. Broccoli, paprika, courgette, wortel… Vandaag zal ik jou een pasta carbonara met spinazie voorschotelen.

Spinazie is een gezonde groente met veel vitaminen en mineralen, en bevat bijna geen koolhydraten. Daarom kun je deze groente zonder schroom eten. Probeer het eens!
Klik hier om verder te lezen »

Goochelen met pasta | Penne met tuinbonen, rucola en Parmezaanse kaas

Pasta is een overbekend basisingrediënt voor veel maaltijden. Pasta is bovendien erg lekker en heeft een Italiaanse bite. Je proeft het echte Italië bij een goed pasta recept. Daarom leer ik jou graag goochelen met pasta.

Vandaag is een gerecht met penne aan de beurt: penne met tuinbonen, rucola en Parmezaanse kaas. Penne is een pasta die gemakkelijk weg eet en er bovendien stijlvol uit ziet. Neem een kijkje en probeer het recept zelf uit!
Klik hier om verder te lezen »

Italiaans smullen met pasta recepten | Spaghetti met spinazie, erwten en zalm

Houd jij ook zo van Italië en pasta recepten? Ben jij ook een liefhebber van de passie waarmee Italianen hun pasta recepten in de praktijk brengen? Dan wil ik jou graag een heerlijk Italiaans recept cadeau doen: spaghetti met spinazie, erwten en zalm.

Dit gerecht bevat alle ingrediënten die je prima kunt eten als jij bezig bent met afvallen. Zo eet je van twee walletjes, en ondervind je niet de nadelen van lekker eten. Lekker eten en afvallen is de perfecte combinatie!
Klik hier om verder te lezen »