Web Analytics
header

Vlees

Waarom Pastagerechten Toch Gezond Kunnen Zijn | Penne met Kip en Broccoli

Pastagerechten zijn in principe niet heel erg geschikt voor de afvaller. Toch kun je soms prima een pastagerecht klaarmaken zonder stevig aan te komen. Lees in dit artikel hoe. Tegelijkertijd geef ik een voorbeeldrecept.

Gezonde pastagerechten kun je prima met vlees bereiden. Want in vlees zitten geen dikmakers. Wat dacht jij van deze penne met kip en broccoli?
Klik hier om verder te lezen »

Zo Maak Je de Lekkerste Soep recepten! | Avocadosoep met Doperwten

Soep recepten zijn er in alle soorten en maten, maar niet alle soepen zijn even gezond. Soms zitten er hartstikke ongezonde ingrediënten in soep recepten.

Afvallen kan alleen met de juiste soep recepten. Gezondheid staat op de eerste plaats. Daarnaast is een goede smaak natuurlijk belangrijk. En een beetje creativiteit doet het ook altijd goed.

Als avocadosoep met doperwten niet gezond, lekker en creatief is dan weet ik het ook niet meer. Bij mij ging deze soep er in ieder geval in als koek!
Klik hier om verder te lezen »

Waarom Vermageren met Karbonades Wél kan!

Vermageren is geen logisch 1-2-3’tje. Het ene product kan je eten zonder het risico te lopen aan te komen, terwijl andere producten juist funest zijn voor het afvalproces. Daarom is het zaak om te weten wat jij wel en niet kunt eten.

Karbonade kun jij zonder problemen eten. Echt waar! Wat dacht jij van dit heerlijke gerecht: karbonade met zongedroogde tomaten en courgette. Zo combineer je het gezonde met het aangename.

Perfect toch?!
Klik hier om verder te lezen »

Smullen én Afvallen met Recepten Jeroen Meus | Rauwe Ham Salade met Meloensalsa

Recepten, Jeroen Meus en afvallen gaan hand in hand. Lang niet alle recepten van Jeroen Meus zijn goed voor de afvaller. Maar als jij de juiste keuze maakt voor gezonde Jeroen Meus recepten, ga je zeker afvallen!

Wat dacht je van dit recept: rauwe ham salade met meloensalsa? Dat moet je toch direct het water in de mond doen lopen? Ik word hier in ieder geval heel vrolijk van!
Klik hier om verder te lezen »

Gerechten met Kip voor de Echte Afvaller | Frisse Kipsalade met Aardbeien en Avocado

Gerechten met kip zijn voor de meeste mensen dagelijkse kost. Misschien ook wel voor jou. Maar gerechten met kip zijn niet direct gezond, laat staan goed voor de echte afvaller. Daarom neem ik jou graag mee in de wondere wereld van de kip gerechten.

Ik heb gekozen voor een salade. Want salades zijn makkelijk klaar te maken en bovendien lekker fris. Doe inspiratie op met deze ongewone, exotische saladecombinatie: kipsalade met aardbeien en avocado.
Klik hier om verder te lezen »

Een heerlijke pasta pesto uit het boekje

Pasta pesto is een overbekend gerecht. Echter, wil jij op jouw gewicht letten, dan is het wel zaak om dit gerecht op de ideale manier te bereiden.

Want als jij een pasta pesto bereidt op de gemakkelijkste manier (namelijk met pesto uit een potje), dan levert dit superveel extra ongezonde suikers op. En daar word jij dik van. Vermijd een potje pasta dus altijd!

Hoe maak jij dan wel een lekkere pasta pesto? Dat is simpel: schaf de juiste (=verse) ingrediënten aan en maak een verse pesto. Hier zijn alle dikmakers zorgvuldig uit verwijderd.
Klik hier om verder te lezen »

Gezond eten met het proteine dieet | Biefstuk met tijm en laurier

Het proteine dieet is hot. Kort gezegd houd dit dieet in dat je veel eiwitten eet en weinig vetten en koolhydraten. Het succes van het proteine dieet draait om het eten van de juiste gerechten. En dat is zo simpel nog niet.

Misschien heb jij geen flauw idee in welke producten veel proteïnen (=eiwitten) zitten. Dan is het hoog tijd om die kennis op te doen. Ik wil een voorzetje geven door een heerlijk gerecht uit te lichten.

Als jij aan het proteine dieet doet, heb ik hier een prima recept voor jou: biefstuk met tijm en laurier.
Klik hier om verder te lezen »

De gezondste ovenschotels | Gnocchi met biefstuk

Ovenschotels zijn meestal heerlijke gerechten. Maar niet alle ovenschotels zijn gezond. In sommige ovenschotels zitten veel koolhydraten, waardoor je veel kans hebt op overgewicht. En dat wil jij niet!

Daarom raad ik jou aan om van tevoren te kijken naar de samenstelling van de ovenschotel. Vermijd de ongezonde ingrediënten!

Een smaakvolle ovenschotel die er bij mij in gaat als koek is gnocchi met biefstuk. Veel verse ingrediënten en weinig echte dikmakers.
Klik hier om verder te lezen »

Een gezonde carbonara maak je zo!

Als jij vanavond zin hebt in een gezonde carbonara dan ben je hier aan het juiste adres. Want ik wil met jou een pasta carbonara recept delen waarvan je niet dik wordt. Mijn devies is dan ook altijd: eet zo gezond mogelijk zonder crashdieet.

Je mag best lekker eten. Want je hoeft echt niet per se aan te komen van lekkere maaltijden. Deze carbonara bevat zo weinig mogelijk koolhydraten, wat het gerecht geschikt maakt voor de afvaller.

Daarom raad ik jou aan om dit recept eens uit te proberen!
Klik hier om verder te lezen »