Web Analytics
header

Wil Jij afvallen? Buik uit met Wilde Zalm met Oosterse groente!

Ben jij al lange tijd op zoek naar heerlijke recepten waarmee je tegelijkertijd kunt afvallen? Buik uit met verse vis en je zult zien dat je al snel naar het ideale gewicht gaat. En dat zonder jezelf op een onmogelijk voedselrantsoen te zetten.

Verse vis bevat geen suikers, en wel veel gezonde vitaminen en mineralen. Bovendien geldt: hoe verser, hoe beter! Daarom kies ik voor een groente-viscombinatie. Dit is de perfecte samenstelling van een heerlijk diner.

Vandaag op het programma: een wilde zalm met verse Oosterse groente.

Verse zalm geschikt voor de afvaller met pit

Zalm is een sterke vissoort. Misschien ken jij wel de bekende plaatjes van zalmen die tegen watervallen opspringen en soms voor een beer als avondmaal dienen. Hieruit blijkt wel dat zalmen gezonde vissen zijn die boordevol energie zitten. Ook voor de mens is de zalm een bron van gezonde voedingsstoffen.

Zelf vind ik de zalm verreweg de lekkerste vissoort. Bovendien heeft zalm weinig graten en de lichtroze kleur nodigt uit voor een lekker diner. Je zult met verse zalm snel afvallen. Buik uit zonder honger te lijden en eet zalm!

Veel Oosterse groenten vind ik ontzettend lekker. Daarom combineer ik vis bijna altijd met verse Oosterse groenten. Taugé, spitskool, uitjes… Je kunt heerlijk combineren met Oosterse groenten. Afvallen buik je met dit recept met veel plezier uit. Daar ben ik zeker van!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten wilde zalm met Oosterse groente

Allereerst een belangrijk advies: koop de ingrediënten op de markt. Alleen op de markt vind jij écht verse ingrediënten. De zalm vind je nergens wilder en verser dan op de markt!

Voor 4 personen heb jij de volgende ingrediënten nodig:

• 4 verse zalmmoten
• 150 gram worteljuliënne (=dunne reepjes wortel)
• 1 komkommer
• 75 gram taugé
• ½ spitskool
• 3 lente-uitjes
• 2 teentjes knoflook
• ½ citroen
• Olijfolie
• 3 eetlepels sojasaus
• Peper
• Zout

Bereidingswijze wilde zalm met Oosterse groente

Je begint met het maken van de marinade: Meng in een schaaltje 2 eetlepels sojasaus, 2 geperste teentjes knoflook en 2 eetlepels olijfolie door elkaar. Voeg naar eigen keuze peper en zout toe. Marineer de zalmmoten voor ongeveer een half uurtje in de marinade. Zorg ervoor dat beide kanten van de zalm gemarineerd zijn!

Dan is het tijd om de wilde zalm te roosteren. Leg de zalmmoten voor 3 minuten in een grillpan. Zorg ervoor dat het vuur hoog staat.

Ondertussen kun je beginnen met de groente. Snijd de lente-uitjes in ringen, de spitskool in dunne reepjes en de komkommer in kleine stukjes. Doe deze ingrediënten in een kom en mix de groente samen met de taugé en worteljuliënne tot een lekkere Oosterse groentesalade.

Tenslotte knijp je de ½ citroen uit boven de salade en voeg je een scheut olijfolie toe. Mix alles nog eenmaal goed door.

Doe de salade op 4 borden en leg de zalm bovenop de salade. Eventueel kun je nog wat kruiden gebruiken (bijvoorbeeld dille) om het gerecht echt af te maken.

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Daag anderen uit met dit recept!

Afvallen buik je uit met dit recept. Doe nog meer inspiratie op op deze website. De ideale recepten voor de afvaller met gevoel voor culinaire smaak staat centraal. Crashdiëten zweer ik persoonlijk af!

Wat ik wel aanraad is om dit recept binnen jouw kring te delen. Gebruik jouw facebook-, twitter- of instagramaccount om de wereld een stukje lekkerder en gezonder te maken. Deel dit recept!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *