Web Analytics
header

Buikvet verliezen

Tijd om nog wat te vermageren? Waar ligt je probleemgebied? Heb je het gevoel dat je toch nog wel wat mag vermageren? Dan heb je waarschijnlijk zoals iedereen wel enkele probleemgebieden. Bij heel wat vrouwen (maar ook mannen uiteraard) is vooral buikvet een groot probleem. Bovendien is het ook gevaarlijk lezen we vaak om een te grote buikomtrek te hebben.

Allemaal goed en wel, maar hoe kunnen we dan buikvet verbranden? Lees hieronder daarover meer informatie door.

Kan je buikvet verliezen en zo ja, hoe kan je dit buikvet verbranden?

Hoe verleidelijk het ook klinkt, het is zeer moeilijk om plaatselijk vet te verliezen, in dit geval dus buikvet. In het algemeen kan je dit eigenlijk zo zien: je verbrandt calorieën en kan dus afvallen door meer calorieën te verbranden dan binnen te nemen.

Wanneer je meer calorieën verbrandt, dan verbrand je deze eigenlijk in het algemeen. Het is dus niet zo simpel om te vermageren op de gebieden die jij slanker zou willen zien. Concreet betekent dit eigenlijk dat je zou moeten afvallen in het algemeen om ook het vet op je buik te kunnen verliezen. Je kan niet plaatselijk gaan afvallen.

Bovendien is het (zoals je misschien al zelf gemerkt hebt) vet op je buik zeer hardnekkig. Het vraagt heel wat energie en tijd om dit vet te kunnen elimineren.

Mensen denken vaak aan cardiotraining om af te vallen. Dit is niet geheel onterecht, want door dit te doen, verhoogt je hartslag en verbrand je meer calorieën. Dit kan inderdaad betekenen dat je meer gaat verbruiken en dus meer gaat afvallen.

Toch is het nadeel hier dat je hiervoor lang bezig zal moeten zijn vooraleer je echt een kilogram zal afvallen. Je verbrandt wel meer calorieën in vergelijking met “gewone” sporten, maar toch wilt dit ook niet zeggen dat je onmiddellijk een kilogram vermagert. Je kan het eerder zo zien dat je sneller zal afvallen, maar dat je er nog steeds heel wat moeite voor moet doen. Het gaat zeker niet vanzelf. Dat teveel buikvet gevaarlijk is, staat wel vast.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Heb je nog vragen over buikvet verliezen?

Heb je zelf nog wel verdere vragen over het verliezen van buikvet of van vet verliezen in het algemeen? Of misschien wil je hier gewoon wel echt ondersteuning in? Dan is het aangeraden contact op te nemen met een diëtist of een personal trainer. Hij of zij kan je hierin verder bijstaan en je verdere antwoorden verschaffen op al je verdere vragen. Succes gewenst met de uitdaging om af te vallen!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *