Web Analytics
header

Eten en Afvallen

Buikvet verliezen

Tijd om nog wat te vermageren? Waar ligt je probleemgebied? Heb je het gevoel dat je toch nog wel wat mag vermageren? Dan heb je waarschijnlijk zoals iedereen wel enkele probleemgebieden. Bij heel wat vrouwen (maar ook mannen uiteraard) is vooral buikvet een groot probleem. Bovendien is het ook gevaarlijk lezen we vaak om een te grote buikomtrek te hebben.

Klik hier om verder te lezen »

HIIT Workout

High intensity interval training (HIIT) is een traningsmethode waarbij je intervallen van 100% inspanning afwisselt met gematigde herstelperiodes. Dit kan bij zowel cardio- als bij gewichthefoefeningen worden toegepast.

Wissel bijvoorbeeld periodes van sprinten in een snel tempo af met periodes van wandelen. Of in het geval van gewichthefoefeningen, doe je zo snel mogelijk burpees oefeningen en dan bouw je tussen de sets een aantal periodes van rust in. Klik hier om verder te lezen »

Afvallen met een Loopband

Wil jij graag wat afvallen? Dan is voeding natuurlijk heel erg belangrijk. Het juiste voeding of dieetschema helpt je hierbij. Maar bewegen is dan ook heel erg belangrijk! Een loopband kan je hierbij helpen. Op zoek naar een loopband voor thuis? Kijk dan hier. Hier zijn een aantal loopbanden vergeleken.

Of je de loopband thuis gebruikt of op de loopband staat in de sportschool maakt niet heel veel uit. Het belangrijkst is dat je een paar keer week flink losgaat!

In dit artikel geef ik je drie tips die jou helpen om je workout op de loopband te maximaliseren en je workout naar het volgende niveau te tillen. Zodat jij kunt afvallen met een loopband! Klik hier om verder te lezen »

Een Platte Strakke Gespierde Buik

Binnenkort is het weer zo ver, de zomer gaat beginnen en de jurkjes en strakke shirts kunnen weer gedragen worden. Uw lichaam verstoppen in een dik vest wordt een stuk lastiger dus moet er weer gewerkt worden aan het figuur. Hoe heerlijk is het als u straks een strakke buik hebt en daardoor niet hoeft na te denken over wat u zult aantrekken? Hoe eerder u begint met het trainen van de buikspieren, hoe eerder het resultaat zichtbaar is. Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Succesvol Afvallen

Afvallen, veel mensen proberen het, maar lang niet iedereen weet dit tot een succesvol einde te brengen. Om succesvol af te vallen moet je de manier waarop je leeft en over je eten denkt veranderen. Hierbij kunnen deze zeven tips je goed helpen. Deze tips helpen je om gezonde keuzes in voeding te maken, je eetgedrag vorm te geven, prioriteiten te veranderen en steun te bieden. Klik hier om verder te lezen »

De Voordelen van een Koolhydraatarm Dieet

Het koolhydraatarm dieet ken je vast wel. Het bestaat al heel lang en is er in veel verschillende vormen. Van extreem weinig koolhydraten, tot een minder strenge vorm waarbij je nog wel groente en fruit mag hebben.

Maar waarom is het koolhydraatarm dieet nou zo populair? Er zijn heel veel verschillende koolhydraatarm dieet ervaringen. Hier vindt je nog meer dieet ervaringen. En de meeste zijn heel positief. Het is namelijk een hele effectieve manier om veel gewicht te verliezen zonder continue honger te lijden. Klik hier om verder te lezen »

Marokkaanse Recepten voor de Exotische Afvaller | Tabbouleh met Geitenkaas

Met Marokkaanse recepten haal jij verre oorden in huis. Helaas associëren veel mensen Marokkaanse recepten onterecht met ongezonde ingrediënten. Je bent juist vaak gezond af met Marokkaanse recepten!

Wat dacht je van Tabbouleh met geitenkaas? Misschien is het voor het eerst dat je van dit recept hoort en struikel je over het woord ‘tabbouleh’, maar reken maar dat het recept gezond is. Probeer het eens.
Klik hier om verder te lezen »

Visrecepten Ideaal voor de Afvaller | Gezonde Fish en Chips

Wie kent de bekendste onder de visrecepten niet? Fish en chips. Dit oeroude Engelse visrecept is bekend over de hele wereld. Niet voor niks natuurlijk. Fish en chips is hartstikke lekker. Helaas is de gewone versie van fish en chips niet goed voor de afvaller.

Daarom heb ik een gezonde versie van fish en chips in de aanbieding. Zo kan jij toch genieten van dit heerlijke recept, zonder je schuldig te voelen over het gerecht. Want deze versie is geschikt voor de afvaller!
Klik hier om verder te lezen »

Italiaanse Recepten Om Je Vingers bij Af Te Likken | Frisse Italiaanse Tomatensalade

Italiaanse recepten zijn niet voor niets favoriet bij veel mensen. De meeste Italiaanse recepten hebben een overheerlijke smakencombinatie en vaak zijn de gerechten ook hartstikke gezond. Verse ingrediënten zijn namelijk een must in Italië!

Wat dacht jij van een lekkere Italiaanse tomatensalade? Klinkt gezond en geschikt voor de afvaller die houdt van een af en toe een lekker gerecht, toch?!
Klik hier om verder te lezen »