Web Analytics
header

Gerechten met Kip voor de Echte Afvaller | Frisse Kipsalade met Aardbeien en Avocado

Gerechten met kip zijn voor de meeste mensen dagelijkse kost. Misschien ook wel voor jou. Maar gerechten met kip zijn niet direct gezond, laat staan goed voor de echte afvaller. Daarom neem ik jou graag mee in de wondere wereld van de kip gerechten.

Ik heb gekozen voor een salade. Want salades zijn makkelijk klaar te maken en bovendien lekker fris. Doe inspiratie op met deze ongewone, exotische saladecombinatie: kipsalade met aardbeien en avocado.

De gezondste salade ter wereld?!

Allereerst wil ik je echt aanraden om biologische kip te kopen.Dit geldt overigens voor al jouw gerechten. In biologische kip zit namelijk veel minder antibiotica. Ook heeft een biologische kip veel meer gezond voedsel gegeten. Dit zie je terug in de kwaliteit van het vlees. En natuurlijk gun je een kip ook een goed leven. Of niet soms?

Sommige mensen beweren dat je van gerechten met kip dik wordt. Onzin! In kip zitten namelijk helemaal geen koolhydraten. Juist deze koolhydraten maken een mens dik. In kip zitten vooral eiwitten en andere gezonde voedingsstoffen. Daar is niks mis mee.

Natuurlijk zijn groente en fruit gezond in alle gerechten. Als jij wilt afvallen doe je er dus goed aan om groente en/of fruit in jouw eten te verwerken. Je hebt in ieder geval meer dan genoeg keuze.

Wist jij dat avocado de gezondste fruitsoort ter wereld is? Nee? Dan ben je vandaag weer wat wijzer geworden. Avocado zit boordevol vitaminen en mineralen. Maar nog belangrijker: avocado bevat extreem veel eiwitten. En die zorgen voor een snellere verbranding. Hierdoor val je sneller af!

In deze salade zitten bovendien aardbeien en pecannoten verwerkt. Stuk voor stuk gezonde ingrediënten zonder dikmakers.

Ga aan de slag!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten frisse kipsalade met aardbeien en avocado

Lekkere gerechten maak je niet zomaar. Daar heb je de juiste ingrediënten voor nodig. Voor 2 porties heb je deze ingrediënten nodig:

• 150 gram gemengde sla
• 1 kipfilet (ongeveer 300 gram)
• 1 avocado
• 10 aardbeien
• Een handje verse pecannoten
• Balsamicodressing (naar eigen smaak)

Bereidingswijze frisse kipsalade met aardbeien en avocado

Zet de oven op 180 graden. Gril de kip in de oven gedurende ongeveer 30 a 45 minuten. Controleer of de kip gaar is. Als de kip gaar is, haal je deze uit de oven en snijd je de kip in mooie plakjes.

Tijdens het grillen snijd je de avocado doormidden en haal je de pit eruit. Schraap het vruchtvlees er voorzichtig uit en snijd dit vruchtvlees in kleine partjes. Snijd ook alle aardbeien in vieren.

Doe de gemengde sla, kipreepjes, avocado, aardbeien en balsamicodressing in een schaal en hussel de ingrediënten goed door elkaar. Proef of de smakencombinatie goed is. Zo niet, dan voeg je nog wat balsamicodressing toe.

Tenslotte strooi je een handje pecannoten over de salade. Schep de salade op 2 borden en serveer met een glas water. Een heerlijk gerecht voor de afvaller is klaar voor verobering!

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Laat meer mensen afvallen met gezonde gerechten

Gezonde gerechten zijn er om te delen. Huiver daarom niet om dit gerecht met jouw vrienden te delen of facebook, instagram en/of twitter. Kip is goed voor iedereen, ook voor de niet-afvaller!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *