Web Analytics
header

Italiaans smullen met pasta recepten | Spaghetti met spinazie, erwten en zalm

Houd jij ook zo van Italië en pasta recepten? Ben jij ook een liefhebber van de passie waarmee Italianen hun pasta recepten in de praktijk brengen? Dan wil ik jou graag een heerlijk Italiaans recept cadeau doen: spaghetti met spinazie, erwten en zalm.

Dit gerecht bevat alle ingrediënten die je prima kunt eten als jij bezig bent met afvallen. Zo eet je van twee walletjes, en ondervind je niet de nadelen van lekker eten. Lekker eten en afvallen is de perfecte combinatie!

Pasta recepten met een Italiaans tintje

Ik vind dat pasta recepten altijd een Italiaans tintje moeten hebben. Dat Italiaanse tintje kun je aanbrengen door ingrediënten te gebruiken die uit Italië komen, of door je te laten inspireren door Italiaanse topchefs.

Zelf heb ik mijn persoonlijke Italiaanse tintje aangebracht door in Italië een kookcursus te volgen. Hierdoor ga je automatisch met de Italiaanse passie pasta gerechten koken. Ik raad je zo’n kookcursus dan ook zeker aan!

Italianen houden van verse groenten. Daarom is het goed om op de markt de groenten vers in te slaan. Of nog beter: verbouw de groenten zelf!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

De Italiaanse ingrediënten

De spaghetti met spinazie, erwten en zalm is slechts één van de overheerlijke gerechten die ik in Italië heb leren bereiden. De volgende ingrediënten heb je nodig voor 4 personen:

• 300 gram spaghetti
• 200 gram gerookte zalmfilet
• 450 gram gesneden bladspinazie
• 250 gram tuinerwten
• 1 citroen
• 150 gram roomkaas met kruiden

Gebruiksaanwijzing a la Italia

Stop de spinazie samen met de tuinerwten in een pan en verwarm deze ingrediënten bij laag vuur gedurende 10 minuten. Blijf altijd roeren. Kook de spaghetti volgens de kookinstructies op de verpakking.
Snijd de zalmfilet in mooie reepjes. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Als de spaghetti klaar is, giet je de spaghetti af. Roer de warme groenten en de roomkaas met kruiden door de spinazie. Tenslotte voeg je ook de zalmreepjes en geraspte citroen toe. Met peper en zout kan je eventueel het gerecht op de perfecte smaak brengen.

Maak het gerecht af door een goede Italiaanse rode wijn erbij aan te bieden. Jouw gasten zullen versteld zijn van de heerlijke Italiaanse klasse! En jij gaat zelf door met het afvalproces. Pasta recepten Italian style!

Vind jij dit Italiaanse gerecht lekker en gezond? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *