Web Analytics
header

Het beste alternatief voor modifast | Gebakken forel met roze peperbessen

Modifast is een wereldbekend afvalproduct. Modifast beveelt een dieet vol met eiwitten aan. Daarnaast moet je hun producten eten om het dieet tot een succes te maken. Nu ben ik er achter gekomen dat dat helemaal niet nodig is. Je kunt prima alternatieven verzinnen voor modifast producten.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je zonder modifast 40 kilo (!) kwijt kunt raken. Dat heb ik gedaan door eiwitrijke gerechten te maken waar weinig ongezonde suikers in zitten. Op het aantal calorieën heb ik bovendien nooit gelet. Ik wil je één van mijn eiwitrijke gerechten introduceren: gebakken forel met roze peperbessen.

Modifast is niet heilig

Modifast gaat uit van een dieet waarmee je ongeveer 500 calorieën eet. Dat is ontzettend weinig! Gemiddeld eet een mens 2.000 tot 2.500 calorieën. Maar het belangrijkste is dat het gewoon niet nodig is om zoveel in calorieën te minderen.

Modifast is overbodig. Het is zeker goed om eiwitrijke producten te eten zoals vis. Maar van eiwitrijke producten kom je niet aan. Alleen van de ongezonde suikers kom je aan. Dus vermijd de ongezonde suikers en modifast is niet meer nodig.

Mijn eigen eetpatroon heb ik zo aangepast dat ik veel eiwitten binnenkrijg en weinig suikers. Eén van mijn favorieten is de gebakken forel met roze perperbessen. Een heerlijk recept!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gebakken forel met roze peperbessen| De ingrediënten

Je hebt de volgende ingrediënten (voor 2 personen) nodig voordat je kunt starten met koken:

• 2 forellen
• 2 eetlepels olijfolie
• 25 gram boter
• 2 eetlepels bloem
• 75 ml witte wijn
• 1 eetlepel gedroogde roze peperbessen
• Zout en peper

Heb jij de ingrediënten verzameld? Dan gaan we aan de slag!

Gebakken forel met roze peperbessen| De bereidingswijze

Allereerst strooi je zout en peper op de forellen, zowel aan de buitenkant als in de buikholte van de vis. Strooi de bloem op een bord en haal de forellen aan beide kanten door de bloem.

Zet een koekenpan op gemiddeld vuur en doe de olijfolie in de pan. Leg de vissen in de koekenpan. Bak beide kanten in 12 minuten gaar. Dus 6 minuten voor elke kant van de vis. Zorg dat de vis niet aan de bodem blijft plakken.

Doe de witte wijn in een pan en breng de wijn aan de kook voor 2 minuten. Voeg de boter toe en laat de boter smelten in de witte wijn. Voeg vervolgens de roze peperbessen toe en eventueel zout en/of peper voor de smaak.

Besprenkel de gebakken forellen met de roze peperbessensaus. Et voila, een heerlijk stukje eiwitrijk voedsel zonder modifast!

Wil jij graag groente eten bij dit gerecht? Dat kan uiteraard. Eet de groente die jij lekker vindt bij deze vis. Wat dacht je bijvoorbeeld van spinazie of wortels? Dat zijn prima combinaties!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afvallen kan zonder modifast

Modifast is dus niet per se nodig om af te vallen. Eet jij voldoende eiwitrijk voedsel zonder ongezonde suikers, dan ben je op de goede weg en val je af. Doe er je voordeel mee.

Vind jij de forel om te smullen? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf! Bovendien bespaar je mensen een te streng modifast dieet.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *