Web Analytics
header

100% Genieten met deze pasta met zalm

Pasta met zalm kun je op tientallen verschillende manieren klaarmaken. Met gerookte zalm, met rauwe zalm, met gebakken zalm… Om over de pasta nog maar niet te beginnen. Daarom maak ik het makkelijker voor jou en schotel ik jou dit lekkere gerecht voor.

Deze variatie heeft een groen randje. Want als jij niet wilt aankomen en toch een lekker gerecht wilt bereiden, kom je snel bij groente uit. Gelukkig is de variatie aan groente en fruit bijna oneindig. Dit gerecht gebruikt asperge en spinazie als basisingrediënten.

Pasta met zalm uit de Noorse fjorden

Het lekkerst is het natuurlijk om de zalm rechtstreeks uit de Noorse fjorden of de Atlantische Oceaan te krijgen. En als jij een beetje moeite doet voor verse vis, kan dat zeker. Echt waar. Ga naar de markt en vraag aan de visboer naar verse vis. Grote kans dat hij jou van een heerlijke vis voorziet die jij voor jouw pasta met zalm kunt gebruiken.

Het grote voordeel van zowel asperges als spinazie is dat er geen toegevoegde suikers in zitten. Toegevoegde suikers zijn de grootste dikmakers van elk gerecht. Met deze pasta met zalm vermijd jij dus veel ongezonde voedingsstoffen en ga jij afvallen!

Daarnaast is het een makkelijk gerecht om klaar te maken. Gebruiksvriendelijkheid is ook wat waard! Binnen een paar minuten heb jij een heerlijk gerecht op tafel.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten pasta met zalm

Voor 4 personen heb jij deze ingrediënten nodig:

• 300 gram tagliatelle
• 150 gram gerookte zalm (in blokjes)
• 350 gram groene asperges
• 300 gram verse spinazie
• 225 gram verse pastasaus spinazie-ricotta (in een bakje)
• Peper

Het behoeft geen uitleg dat vers altijd voorrang heeft. Dus koop geen verpakte spinazie of spinazie. Ga op de verse toer!

Bereidingswijze pasta met zalm

Aan de slag dan maar.

Zet een pan water op het vuur. Als het water kookt kun je de pasta in het water doen. Lees de gebruiksaanwijzing voor de duur van de kooktijd. Vervolgens giet je de pasta af.

Spoel de spinazie af in ijskoud water. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges af. De asperges moeten ongeveer 3 cm lang zijn. Daarna kook je de asperges voor 4 minuten in water met zout. Daarna blancheer je de asperges onder koud stromend water.

Verwarm de pastasaus in een pan. Doe de asperges, pasta en spinazie ook in de pan. Verwarm het geheel en schep goed door. Hier bovenop doe je de gerookte zalm en wat peper.

Dat is alles. Zo schotel je je gasten in no time een heerlijke pasta met zalm voor. Probeer het eens!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Laat het je vrienden weten!

Ik hoor graag wat je van het gerecht vindt. Het is natuurlijk altijd leuk om je vrienden kennis te laten maken met deze pasta met zalm. Deel daarom dit zalige recept op jouw sociale media.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *