Web Analytics
header

Een Platte Strakke Gespierde Buik

Binnenkort is het weer zo ver, de zomer gaat beginnen en de jurkjes en strakke shirts kunnen weer gedragen worden. Uw lichaam verstoppen in een dik vest wordt een stuk lastiger dus moet er weer gewerkt worden aan het figuur. Hoe heerlijk is het als u straks een strakke buik hebt en daardoor niet hoeft na te denken over wat u zult aantrekken? Hoe eerder u begint met het trainen van de buikspieren, hoe eerder het resultaat zichtbaar is. Natuurlijk zijn er maar weinig mensen die tijd hebben om dagelijks naar de sportschool te gaan en dat is ook helemaal niet nodig. Met slechts 10 minuten per dag en een goede planning is het al mogelijk om gauw een strakke gespierde buik te krijgen. Met onze tips gaat het ook u lukken, het enige wat u hiervoor nodig heeft is doorzettingsvermogen.

Stap 1: Zorg dat u niet meer eet dan dat u verbrandt op een dag

Het vet op de buik bestaat uit niets anders dan vet. Vaak zitten er genoeg buikspieren onder maar zijn deze jammer genoeg niet te zien. U zult dus minder calorieën moeten consumeren om het vet kwijt te raken. Op uw telefoon (voor zowel iPhone en Android toestellen) zijn slimme apps te vinden die u kunnen helpen bij het bijhouden van het aantal calorieën die u op een dag eet en hoeveel u er daarvan weer verbrandt. Deze applicaties zorgen dat u een goed overzicht houdt en beter uw valkuilen kunt herkennen. Een pond vet is ongeveer 3500 calorieën. Oftewel, door per dag 500 calorieën meer te verbranden dan u eet, kunt u een halve kilo afvallen in een week. Met dit inzicht is het veel makkelijker om het afvallen vol te houden en het geeft je inzicht in je eetgedrag. Belangrijk is ook om goed te letten op producten die een langer een vol gevoel geven zoals producten met veel vezels, eiwitten, magere melkproducten zoals magere kwark, fruit en groenten. Als u kiest voor de producten die snel worden omgezet in energie en dus snel een flinke boost geven betekent het ook dat u hierna snel weer trek zult krijgen. Laat deze producten bij voorkeur dus links liggen en kies voor de gezondere en betere opties.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Stap 2: Veel bewegen!

Het is niet goed voor het lichaam om weinig te bewegen. Als u thuis veel op de bank zit of een zittend beroep heeft is het des te belangrijker om de andere momenten aan te grijpen om lekker te bewegen. Neem de lift in plaats van de trap, doe uw boodschappen (boodschappen bezorgen kosten Foodmarkt) lopend of op de fiets, probeer zoveel mogelijk de auto te laten staan en probeer in huis of op kantoor actief te blijven. Elke stap of beweging is meegenomen. Per dag wordt geadviseerd om minimaal 10.000 stappen te lopen. Wie meer beweegt, zal (ongemerkt) meer gewicht verliezen en daarnaast voel je er fitter en energieker bij. De mensen die meer bewegen zijn gezonder en dunner en u kunt daar ook bij horen.

Stap 3: Eet verantwoordt

Door te weten wat u consumeert en hoeveel u hiervan weer verbrandt, is het makkelijker om af te vallen. Mocht u meer willen weten over verantwoorde voeding en welke producten u hierbij kunnen helpen neem dan een kijkje op de website van Slanker Leven Plan. Daar lees je alles over gezonde producten en (start)pakketten om snel wat gewicht mee kwijt te raken op een verantwoorde manier. U wordt hierbij goed begeleidt zodat u zelf niet alle producten en recepten bij elkaar hoeft te zoeken. Afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stap 4: Train uw spieren

Naast het letten op uw gewicht door middel van caloriearme producten is het van belang om uw belangrijkste spieren te gaan trainen en dat maar slechts 10 minuten per dag. De beste fitness oefeningen zijn oefeningen die tegelijk uw rug en buik trainen. Sit-ups zijn goed maar trainen alleen de buikspieren. Veel beter is het om het hele lichaam mee te laten doen met buikspieroefeningen waarbij ook de benen en rug getraind worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de buikspieroefening waarbij ook de benen los komen van de grond, opdrukken met één been, de brug, plank poses (zowel recht als zijdelings). Belangrijk is dat de oefening niet te snel worden uitgevoerd, hierdoor haal je er meer effect uit. Probeer de oefeningen een paar seconden vast te houden en als dat lukt nog langer. Bouw de oefeningen langzaam op en u zult merken dat u het snel makkelijker en langer volhoudt. Met deze oefeningen worden u spieren sterker en tegelijkertijd wordt het vet verbrandt. Deze oefeningen ongeveer 8 à 10 keer herhalen.

Voor het uitvoeren van deze oefeningen heeft u geen ingewikkelde apparatuur nodig en u kunt ze thuis op elk gewenst tijdstip uitvoeren. Hiervoor hoeft u slechts 10 minuten per dag vrij te maken. Zet ondertussen uw favoriete tv programma op of luister naar een luisterboek en de 10 minuten zijn zo voorbij.

Tenslotte: Actie, inzet en doorzettingsvermogen

Niet onbelangrijk is de wil om slanker en strakker te worden. Een dieet en het krijgen van een platte buik valt of staat met de wil om iets te bereiken. Houdt een duidelijk doel voor ogen en probeer het ook vol te houden. Alleen dan gaat het lukken. Probeer goed op uw voeding te letten, veel te bewegen en per dag 10 minuten vrij te maken voor de oefeningen om aan uw spieren te trainen. Uw inspanningen zullen deze zomer al vruchten afwerpen!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

1 Reactie op Een Platte Strakke Gespierde Buik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *