Web Analytics
header

Afvallen met een Loopband

Wil jij graag wat afvallen? Dan is voeding natuurlijk heel erg belangrijk. Het juiste voeding of dieetschema helpt je hierbij. Maar bewegen is dan ook heel erg belangrijk! Een loopband kan je hierbij helpen. Op zoek naar een loopband voor thuis? Kijk dan hier. Hier zijn een aantal loopbanden vergeleken.

Of je de loopband thuis gebruikt of op de loopband staat in de sportschool maakt niet heel veel uit. Het belangrijkst is dat je een paar keer week flink losgaat!

In dit artikel geef ik je drie tips die jou helpen om je workout op de loopband te maximaliseren en je workout naar het volgende niveau te tillen. Zodat jij kunt afvallen met een loopband!

Push jezelf tot het uiterste

Afvallen is niet makkelijk. Dat geef ik meteen toe. Je hebt discipline nodig! Probeer daarom  iedere keer als je op de loopband staat jezelf uit te dagen tot het uiterste. Op deze manier zal je het meeste resultaat zien! Kun je een half uur lopen op stand 10? Ga dan voor drie kwartier, of pak een half uur op stand 11. Op deze manier ga je iedere keer een tandje verder en ben je binnen no-time weer in conditie!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gebruik de verschillende standen

Klinkt een beetje als vanzelfsprekend maar dat is het niet. Niet veel mensen gebruiken alle standen op de loopband zoals de helling functie of een interval programma. Het grote voordeel van de loopband in tegen stelling tot buiten hardlopen is wel alle extra’s die je op de loopband hebt. Gebruik ze dan ook!

Tegen een helling op lopen is een effectieve workout. En waar kun je dat buiten in Nederland doen? Bijna nergens toch.. Op de loopband wel. Wissel regelmatig horizontaal lopen af met een flinke helling. Of kies een programma waarbij wordt afgewisseld tussen horizontaal lopen en helling lopen.

Ook een interval training is een goede workout. Wissel deze training af met je reguliere training. Tijdens een interval training wissel je hardlopen af met joggen. Het is een goede manier om te trainen!

Gebruik gewichten op de loopband

Voor de mensen die next level willen gaan kunnen gebruik maken van enkel gewichten. Op deze manier maak je je workout een stuk zwaarder. Ook pak je je beenspieren een stuk beter! Een goeie manier om je workout op de loopband naar het volgende niveau te tillen! Let op, dit is niet voor watjes..
Thuis of in de sportschool op de loopband?
Het maakt niet heel veel uit waar je gaat trainen, met een personal trainer, in de sportschool of thuis op de loopband. Allebei hebben voor en nadelen. Thuis kun je bijvoorbeeld trainen wanneer je wilt, je bent niet gebonden aan de openingstijden van een sportschool. Als je thuis een loopband koopt dan kost je dit een eenmalige investering. De sportschool blijft iedere maand geld kosten maar dan kun je ook weer gebruik maken van andere fitnessapparaten. Het is dus heel persoonlijk wat het beste is. Kies daarom wat het beste bij jou past!

In dit artikel heb ik je drie tips gegeven om je workout op de loopband naar het volgende niveau te tillen en daarmee af te vallen. Hopelijk heb je je er iets aan!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *