Web Analytics
header

Maak Zelf Je Eiwitshake met dit Recept

Er is hedendaags veel kennis online te vinden over afvallen. Na al die jaren van ervaring met het verliezen van gewicht is men veel te weten gekomen over hoe het lichaam werkt. Zo is duidelijk hoe het zit met de caloriebehoefte, welke invloed voeding heeft op het lichaam en welke spieren het beste getraind kunnen worden en op welke manieren dit kan.

Er is ook veel nieuwe informatie over supplementen; welk supplement gunstig is en welke supplementen het beste vermeden kunnen worden. Tegenwoordig hebben we veel geluk met de onderzoeken die onze voorgangers gedaan hebben. Inmiddels is duidelijk dat eiwitten enorm belangrijk zijn voor de krachtsport en afvallen. Het heeft een positieve invloed op de kracht en groei van de spieren maar het is voordelig voor het behoud van spieren tijdens het afvallen.

Eiwitten

Eiwitten zijn één van de drie macronutriënten die in voeding zitten. Het belang van deze eiwitten voor iemand die wil afvallen is heel groot. Eiwitten zijn benodigd voor het behouden en opbouwen van de lichaamscellen en bestaan uit aminozuren. Deze aminozuren hebben verschillende functies voor het lichaam. Het grootste deel van de eiwitten behoort uit eten te komen. Etenswaren zoals zuivel en mager vlees hebben voorrang bevatten eiwitten.

Aanvullend op de voeding is het mogelijk om wheypoeder te nuttigen. Dit is een supplement dat in veel webshops gekocht kan worden. Het zuiverste eiwit om te nuttigen als poeder is whey eiwit. Dit eiwit is gefilterd zodat zoveel mogelijk van het gewicht uit eiwitten bestaat. Het wordt meestal na een training gebruikt maar het kan ook gebruikt worden als vervanging van een maaltijd tijdens een shake dieet. Het nadeel is dat het voor veel mensen redelijk duur gevonden wordt. Het goede nieuws is dat je zelf ook eiwitshakes kunt maken maar dan zonder eiwitpoeder.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Aardbei shake recept

Voor dit recept heb je 200 gram magere kwark nodig, 100ml melk en een flesje Slimpie aardbei (ranje zonder calorieën). Doe de kwark, melk en een scheut Slimpie in een shakebeker en schud het goed door elkaar zodat je een eiwitshake overhoudt. De shake bevat in totaal 188 calorieën met 29 gram eiwitten, 12 gram koolhydraten en 2,5 gram vetten. Het is ook mogelijk om de Slimpie te kopen in een andere smaak of een schepje cacao toe te voegen om een lekker chocoladeshake te maken.

Eiwitshake Kcal Koolhydraten Eiwitten Vetten
Kwark 200 gram: 142 7 26 1
Halfvolle melk 100 ml 46 4,8 3,4 1,5
Totaal 188 11,8 29,4 2,5

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *