Web Analytics
header

Afslanken met Makkelijke Recepten uit Maaltijdboxen

Ze zijn in opmars en dit jaar wordt dan ook een jaar waarin veel mensen gaan beseffen dat je met de zogenoemde “maaltijdboxen” een slank en vooral gezond eetpatroon kunt aannemen, dit zonder al te veel moeite en tijd die je investeert in moeilijke diëten en of schema’s voor een gezond eetpatroon.

In dit artikel ga ik je uitleggen waarom deze boxen zo handig zijn om een slanker en gezonder leven te leiden, welke soorten je hebt en het beste hierbij kunnen helpen, en als laatst waar je ze kunt vinden. Laten we daarom bij het begin beginnen en je in een notendop vertellen wat de maaltijdbox is.

Het concept maaltijdbox.

Inmiddels zijn er vele varianten te krijgen en zijn de vele aanbieders een flinke strijd met elkaar aan het voeren in dit segment waardoor het steeds moeilijker wordt om te weten wat nou een goede box is, welke er zijn en welke nou het beste is. Om het traditionele concept uit te leggen: Een maaltijdbox is gemak, verse producten in exacte porties voor een aantal lekkere inspirerende recepten bij je thuis bezorgd die je ook nog eens erg vlot op tafel kunt zetten. Meer recepten vindt je op happygoodies.nl

Makkelijke recepten met erg verse producten, meestal direct afkomstig van de teler, compleet met recepten die iedereen kan volgen. Een puur gemak omdat je niet zelf hoeft na te denken over wat je vanavond en morgen en overmorgen gaat eten, je hoeft hier geen boodschappen voor te kopen bij je plaatselijke supermarkt en de recepten worden duidelijk uitgelegd door middel van kaarten of boekjes met erg duidelijk instructies en afbeeldingen.

Online boodschappen doen is sowieso steeds populairder aan het worden. Waar we vorig jaar “slechts” 400 miljoen euro uitgaven aan het doen van online boodschappen, wordt verwacht dat dit in 2025 ruim 3,5 miljard euro is.

Heel efficiënt en handig wanneer je een druk bestaand hebt en veel werkt of een gezin hebt. Je houdt op deze manier tijd over voor andere dingen, leuke dingen, je vrienden en gezin.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Waarom zijn de recepten zo gezond?

Dan nu de vraag waarom de maaltijdboxen een erg goede bijdrage kunnen leveren aan jouw gezonde eetpatroon.

Naast het gemak van deze boxen, dient het concept ook een ander doel en dat is die van gezond en vers eten met eerlijke producten. De meeste van ons weten dat de producten die je in de supermarkt kunt kopen doorgaans bewerkt zijn en veel toevoegingsmiddelen bevatten die niet al te gezond voor je zijn. Wanneer je over eerlijke producten zoals biologische producten praat dan is dit niet het geval. Daarnaast worden de seizoens-producten in deze boxen meestal bij boeren uit de regio gehaald en en dus direct na de oogst bij jouw thuis bezorgd, deze producten worden niet lang bewaard en of bewerkt om het nog langer houdbaar te maken, hierdoor blijft het gezondheidsgehalte erg hoog en blijven de meeste vitamines en gezonde voedingstoffen gewaarborgd.

Recepten door voedingsdeskundigen.

Met alleen verse producten zijn we er natuurlijk nog niet, wat veel mensen niet weten is dat de recepten in deze boxen door professionals worden bedacht, chef-koks en voedingsdeskundigen die stellen de recepten samen, hanteren daarbij de belangrijke schijf van vijf en zorgen elke week voor gevarieerde uit gebalanceerde maaltijden.

Dit verschilt per maaltijdbox aanbieder natuurlijk en niet alle maaltijdboxen zijn even gezond bezig als de andere, daarom bespreek ik in dit artikel alleen maar de boxen die wel met voedingsdeskundigen en erg verse producten werken.

Om een voorbeeld te geven: Mathijs Vrieze de bekende TV-kok en ook een eigen maaltijdbox heeft genaamd ja hoe kon het ook anders “Mathijs Maaltijdbox” Maar wist je dat Mathijs Vrieze zijn carrière is begonnen bij Sonja Bakker. Mathijs was verantwoordelijk voor alle gezonde recepten die je bij Sonja Bakker in haar boeken en programma’s tegen kwam. Daarnaast heeft Mathijs nu nog steeds een erg korte lijn met Sonja.

Een ander voorbeeld is “Beebox” Deze maaltijdbox bezorger heeft als enige in Nederland het EKO Keurmerk voor Biologische producten en duurzaam ondernemen, wat betekend dat hun maaltijdboxen alleen maar biologische producten bevatten en werken ze alleen met Nederlandse seizoens-producten uit de regio, erg gezond daarbij komt ook nog eens kijken dat de recepten door een voedingsdeskundige worden bedacht.

Dit zijn een paar voorbeelden van boxen die met gezonde verse producten werken en voedingsexperts, maar ook bij HelloFresh en Marley Spoon werken ze met chef-koks en food-experts die samen de beste maaltijden creëren voor een perfect gezond eetpatroon.

Wat gaan we vandaag eten? Iets makkelijks en lekker.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Welke boxen zijn het beste?

Zoals je hier boven al kunt lezen, heb ik een aantal bezorgers genoemd, dit zijn zonder meer de beste bezorgers in Nederland die maaltijdboxen verkopen, Zo is HelloFresh de onbetwiste bekendste en grootste in dit segment en volgen Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox en beebox deze op de hielen, ook de Allerhande box is een betrouwbare box die veel gebruikt wordt.

HelloFresh staat bijvoorbeeld bekend om de goede service en vele opties, zo hebben ze een flink assortiment met boxen zoals een vegetarische box, een box voor de hele familie en de vele opties die je hebt bij het kiezen van het aantal gerechten en personen, wat niet kan bij HelloFresh maar weer wel bij Marley Spoon is het zelf kiezen van gerechten. Bij Marley Spoon kun je elke week zelf kiezen uit 7 nieuwe recepten die door chef-koks en food-experts worden bedacht en zorgen voor de nodige variatie, zo kun je elke week 3 vegetarische gerechten vinden en zit er altijd, vis, vlees en gevogelte bij.

Beebox box staat zoals eerder vermeld, bekend om z,n biologische producten en seizoensgebonden ingrediënten, De Allerhande Box van Albert Heijn heeft een erg goede service en kun je tevens altijd als eenmalige box bestellen zonder dat je aan een abonnement vast zit wat bij de andere boxen wel weer het geval is.

Waar moet ik beginnen?

Al deze boven genoemde boxen zullen een ontzettend positieve werking hebben op je gezonde eetpatroon, sterker nog zonder deze boxen heb je geen gezond eetpatroon of je moet zelf wetenschappelijk bezig gaan, maar feit is dat op deze manier gezond leven een stuk makkelijker wordt.

Welke je ook kiest ze zijn stuk voor stuk gezond. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook websites die veel aandacht en informatie geven over de maaltijdboxen, zo heb je de website www.maaltijdbox-vergelijken.nl die zich hier goed mee bezig houdt. Zo kun je er ontzettend veel informatie vinden en je vragen laten beantwoorden door de helpdesk en vind je er kortingen, wat ik je ook wil aanraden om te doen is het lezen van ervaringen van andere mensen, het internet staat er vol mee en kun je door het lezen van een dergelijke ervaring de boxen zien door de ogen van anderen, vaak staan er foto’s bij die ook veel vertellen over de box, zo kun je hier bijvoorbeeld HelloFresh ervaringen lezen mocht je meer willen weten over deze box.

Veel plezier bij het uitkiezen van jouw maaltijdbox en alvast eet smakelijk!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *