Web Analytics
header

De Verschillende Bio HCG Kuren

Het HCG kuur kent zijn oorsprong in het jaar 1954. Sindsdien is het uitgegroeid tot 1 van de populairste afslankplannen op de Nederlandse markt. Aangezien het gebruik van dit hormoon als afslankmiddel illegaal is in Nederland, zijn er verschillende hormoonvrije varianten ontwikkeld. Deze varianten kunnen de eetlustremmende effecten van het originele HCG kuur perfect nabootsen. En ze doen dit zonder de negatieve bijwerkingen die worden geassocieerd met het hormoon. Ben jij nieuwsgierig naar de vele hormoonvrije HCG afslankkuren? Lees dan verder, of klik op deze link.

Bio HCG Original

De kuur van Bio HCG Original duurt 24 dagen. Gedurende de kuurperiode moet je elke ochtend 1 ampul met de HCG vloeistof innemen. Deze vloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Deze kuur wordt ondersteund met een speciaal dieet uit het boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boek ontvang je gratis bij aanschaf van de Bio HCG Original kuur.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje gebruik je ook heel vroeg in de ochtend, het liefst voor het ontbijt. Zodra je wakker wordt dien je meteen 1 dosering in te nemen. Dit doe je door het pipetje onder de tong te houden voor 1 minuutje. Daarna mag je hem doorslikken. Eet of drink na het innemen van de druppels niets gedurende tenminste 15 minuten.

Sense Bio HCG

Sense werkt op hetzelfde manier als de originele HCG kuur uit 1954, ook al zitten er geen hormonen in. De basisvloeistof van Sense bevat slechts frequenties van HCG en een flinke dosis belangrijke sporenelementen en mineralen. De kuur van Sense bestaat uit 24 ampullen en gedurende een periode van 24 dagen neem je elke dag 1 ampul in.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Mardanti

Mardanti is 1 van de eerste en bekendste HCG kuren van Nederland. Ook deze kuur heeft een duur van 24 dagen. Binnen die 24 dagen volg je een speciaal ontwikkeld voedingsplan en plaats je elke dag de HCG druppels onder je tong. De druppels bevatten het HCG hormoon niet, maar worden omgezet in de bio-energetische vorm van HCG.

HCG Oral

De kuur van HCG Oral vermindert je eetlust en stimuleert vetafname op de probleemplekken zoals de buik, heupen, billen en dijen. HCG Oral bevat geen hormonen, maar slechts de elektronische signaturen van HCG. De HCG Oral kuur duurt slechts 23 dagen en in die periode hoor je de HCG druppels dagelijks in te nemen. Daarnaast volg je het bijgeleverde dieet. De druppels remmen je eetlust zodanig dat je het dieet makkelijk vol kan houden.

Elegance Oral 30

De kuur van Elegance Oral 30 duurt iets langer dan de gemiddelde HCG kuur. Je doet er namelijk 30 dagen over en neemt dagelijks 1 ampul in. Ter ondersteuning van de Elegance Oral 30 volg je het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme Dr. Simeons dieet. Naast de duur van deze kuur komt het qua werking veel overeen met de andere HCG kuurtjes op de markt.

Bio HCG Momentum

Deze kuur is wat duurder dan de andere omdat persoonlijke begeleiding ook onderdeel is van het pakket. Qua werking komt het veel overeen met de eerder genoemde kuren. Momentum onderscheidt zich van de concurrenten door klanten extra begeleiding aan te bieden van een gecertificeerde consulent. De kuur duurt ook 24 dagen, en je combineert deze met een streng calorie-arm dieet.

HCG Tablets

Gebruik je liever geen druppeltjes, dan kan je de Bio HCG kuur volgen met tabletten. Deze kuur heeft dezelfde werking als de ampullen en druppeltjes. 23 dagen neem je 1 HCG tablet in en eet je volgens het bijgeleverd dieet.

HCG Spray+

Gedurende 23 dagen gebruik je dagelijks de HCG Spray+ oplossing en volg je het bijgeleverd dieet. Het gaat hierbij om een dieet dat zowel vet- en koolhydraatvrij is. De HCG Spray+ remt je eetlust zodanig dat het dieet makkelijk vol te houden is. Daarnaast geeft het je de nodige energie om door de dag heen te komen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *