Web Analytics
header

Pannenkoeken recept: Verantwoord Snoepen én afvallen. Het kan!

Pannenkoeken recept van de bovenste plank: smikkelen en smullen, dat willen we natuurlijk allemaal. Naast genieten van heerlijk eten, waar we uitermate van kunnen genieten, is het belangrijk te letten op jouw gezondheid, die van het hele gezin en… de lijn. Wil jij namelijk van wat ongewenst lichaamsgewicht af, jezelf – en/of het hele gezin – een heerlijke maaltijd of tussendoortje voorschotelen en je geen zorgen hoeven te maken om misstappen binnen het afvalproces? Geen zorgen, pannenkoeken kunnen ook, of juist, tijdens het afvallen.

Kokos: gaan met die banaan en smullen maar

Hoe dat kan, een pannenkoeken recept op verantwoorde wijze wanneer het gaat om de lijn? Dat gaan we jou vertellen. Door het gebruik maken van kokosolie in plaats van een dikmaker als roomboter of andere bakproducten, blijven jouw smakelijke pannenkoeken licht verteerbaar én nog steeds even lekker. Kokosolie is dankzij haar puurheid en krachtige eigenschappen, welke zeer gezond zijn voor je lichaam, een uitstekende keuze wanneer het gaat om het bakken, braden of wat je dan ook wilt bereiden in de pan. Combineer jouw pannenkoek daarnaast met (het liefst vers) fruit zoals banaan en je hebt een zeer verantwoorde, zoete en ontzettend lekkere pannenkoek… smullen maar met dit pannenkoeken recept!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Niet teveel, niet te weinig: afvallen met het beste resultaat

Het is algemeen bekend dat afvallen het snelst en op de meest verantwoorde en gezonde wijze gaat, wanneer de persoon in kwestie veel en juiste zorg en aandacht besteed aan zijn of haar leef- en eetpatroon. Eet daarom niet teveel, maar ook zeker niet te weinig: drie maal per dag een goede maaltijd werkt juist bevorderend, wanneer het gaat om de wens van het verliezen van kilo’s. Een lekker pannenkoeken recept met verse en lichte producten is daarom zeker een bewuste en geschikte keuze. Wil je weten hoe jij deze heerlijke pannenkoeken gemakkelijk en snel kunt bereiden? Dan volgt hier een heerlijk pannenkoeken recept!

Ingrediënten:

– 1 banaan
– 2x eiwit
– 1 hele ei
– 2 theelepels kaneel
– kokosolie

Begin met het prakken van de banaan in een schaaltje. Doe dit net zo lang tot je een fijne purree hebt gemaakt. Voeg vervolgens de kaneel, het ei én de eiwitten toe en roer het geheel door, tot je een egaal beslag hebt gekregen. Verhit nu de kokosolie (welke je kunt kopen in de supermarkt, of anders een biologische winkel) in een koekenpan en warm deze goed op. Schenk een laagje van de pannenkoekenmix in de pan, even bakken tot de pannenkoek goudbruin kleurt en knapperig is geworden. Nu is de pannenkoek klaar: smullen maar, eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *