Web Analytics
header

Gezonde inspiratie voor high tea recepten | Combineer vers fruit

High tea recepten zitten meestal boordevol slechte ingrediënten zoals suiker, chocola en sandwiches. Maar je kunt ook prima een high tea organiseren zonder al deze zoetigheid. Zo kun jij onbekommerd genieten van een heerlijke middag vol plezier met vriendinnen.

Ik wil jou graag inspireren veel fruit te gebruiken tijdens de high tea. Fruit is namelijk fris, sappig en vooral gezond. Als jij het fruit op de juiste manier serveert zullen jouw vriendinnen niet meer anders willen!

High tea recepten hoeven niet ongezond te zijn!

Goede high tea recepten zijn vaak lastig te vinden. Dat komt omdat de meeste mensen high teas identificeren met ongezonde hapjes. En dat is een groot misverstand. Want het ligt helemaal aan jezelf welke high tea hapjes jij serveert.

De belangrijkste reden waarom je een high tea houdt is gezelligheid. Je wilt eens lekker bijkletsen met goede vriendinnen, of wat stoom afblazen na een drukke werkdag. Een high tea moet gezellig zijn. Maar het is minder gezellig als jij aankomt van de high tea.

Daarom wil ik mijn favoriete gezonde high tea recept graag delen: het aardbei-ananas-kiwistokje.

De kleurencombinatie ziet er hemels uit en de smakencombinatie is subliem. Je droomt met dit recept zo weg naar tropische oorden.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Het aardbei-ananas-kiwistokje | De ingrediënten

De ingrediëntenlijst is hartstikke simpel. Je hebt slechts vers fruit nodig en wat satéprikkers:

• Verse aardbeien
• Verse ananas
• Verse kiwi’s
• Lange Satéprikkers

Ga de markt op voor deze ingrediënten. Wat een leuke tip is: doe dit samen met de vriendin(nen) waarmee je een high tea houdt. Want het is ook gewoon hartstikke leuk om over een markt te lopen en af en toe een leuk gesprekje aan te knopen met mensen.

Heb je eenmaal het fruit binnen, dan is het tijd om het fruit in de juiste proporties te snijden.

Het aardbei-ananas-kiwistokje | De bereidingswijze

Ontdoe de aardbeien van het groene kroontje. Bij een verse ananas is het belangrijke de schil te verwijderen. Snijd de ananas doormidden en verwijder het hart van de ananas. Snijd vervolgens de ananas naar eigen wens in stukjes. Haal van de kiwi’s de schil af en snijd de kiwi’s in plakjes.

Pak een satéprikker en begin met een aardbei. Prik om en om de andere fruitsoorten op de satéprikker en klaar is kees! Eventueel kan je de stokjes met gezonde kokos bestrooien.

Geniet van heerlijke high tea recepten en val toch af! Ga niet aan de chocola, maar houd het bij gezonde hapjes. Gezelligheid en gezondheid worden zo perfect gecombineerd!

High tea smakelijk!

Vind jij deze favoriet van mijn high tea recepten een succes en wil je meer mensen kennis laten maken met dit gezonde idee? Deel dan dit artikel op jouw social media.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *