Web Analytics
header

Wat eten we vandaag? Verlies kilo’s met het lekkerste eten!

Wat eten we vandaag? Het is een veel gestelde vraag. Afvallen en lekker eten: dat willen we allemaal wel. En dan nu de hamvraag: hoe doe je dat dan? Gezond eten is in eerste instantie zeer belangrijk voor een goede gesteldheid, maar helpt tevens mee tijdens het afvalproces. Wanneer je lekker wilt eten en toch op de lijn wilt letten, is het handig op de hoogte te zijn van aangename en handige recepten.

Lekker, gezond en gemakkelijk: wat eten we vandaag

Een lekker recept, welke gemakkelijk te bereiden valt en ook nog eens goed is voor de gezondheid. Het kan allemaal! Tegenwoordig bestaat er een tal aan recepten, welke de gezondheid en het afvallen tegemoed komen. Zo is het belangrijk rekening te houden met het aantal verzadigde en onverzadigde vetten, het gehalte van deze, koolhydraten en belangrijke bouwstoffen welke het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Afvallen is een serieus proces en wanneer je dit op de juiste wijze aanpakt, weet je zeker dat je goed zit.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Een recept om je vingers bij af te likken

Wat eten we vandaag? Ben je op zoek naar een geschikt recept welke niet al te moeilijk te bereiden valt, zorgt voor een heerlijke maaltijd en je ook nog eens een handje helpt tijdens het afvallen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het is goed om te weten welke stoffen kunnen zorgen voor een toename en afname van het lichaamsgewicht. Zo kan vlees een ware boosdoener zijn, wanneer jij liever wat kilo’s kwijt zou willen raken. Ga daarom eens voor een lekker recept zonder vlees. Om je vingers bij af te likken!

Roerbakken tofu met verse, lekkere groenten

Hieronder volgt een heerlijk recept zonder vlees. De vervanger van deze bevat tofu in dit recept. Dit kun je heerlijk roerbakken met verse, lekkere groenten als paprika en brocolli. Geschikt voor het hele gezin, tijdens een gezond afvalproces én ontzettend lekker. Wat eten we vandaag? Tofu en groenten: succes gegarandeerd!

Ingrediënten:

– 300 g broccoliroosjes
– 1 rode peper
– 3 eetlepels olie
– 325 g tofu naturel, in blokjes
– 1 teen knoflook, gesnipperd
– 2 rode paprika’s, in reepjes
– 1 eetlepel droge sherry
– 2 eetlepels lichte sojasaus
– 150 ml groentebouillon (van tablet)
– 1 eetlepel sesamolie
– 1/2 eetlepel maïzena
– 1/4 zakje verse bieslook (a 20 g), fijngesneden

Start met het koken van de broccoliroosjes. Doe dit 2 tot 3 minuten. Spoel deze af in een vergiet met koud water en laat de roosjes goed uitlekken. Halveer de peper en schraap de zaadjes eruit. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met de peper mooi bruin. Schep vervolgens de tofu op een keukenpapiertje en laat deze uitlekken. Roerbak de knoflook, de paprika en de brocolli 3 tot 4 minuten en voeg vervolgens de sherry, sojasaus, bouillon en sesamolie toe. Verwarm dit even, tot de saus gaat binden. Schep de tofu erdoor en verwarm het geheel. Breng de maaltijd op smaak met zout en peper en garneer deze met bieslook. Heerlijk met mie. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *