Web Analytics
header

Snel afvallen met lekkernijen: afvallen én lekker snacken!

Snel afvallen is mogelijk. Maar het moet ook gezond en effectief blijven, want niemand wil last krijgen van het bekende jojo-effect. En naast het afvallen wil menig één kunnen blijven genieten van lekkere tussendoortjes en snacks. Geen zorgen: het is mogelijk! Wanneer je consequent en vastberaden bent, is het meer dan mogelijk om 3 kilo per week te verliezen op een gezonde wijze. Snel afvallen hoeft niet per sé moeilijk te zijn: het vergt alleen wat discipline en doorzettingsvermogen. Voor je het weet zit jij op jouw streefgewicht!

Minder koolhydraten, suikers en onverzadigde vetten

Wanneer jij geniet van voeding welke een verminderd gehalte aan koolhydraten, suikers en onverzadigde vetten bevat, ben je al uiterst op de goede weg. Er zijn een hele hoop manieren om snel gewicht te kunnen verliezen; waar de één goed voor het lichaam is, kan de ander ware schade toebrengen aan de gezondheid. Het is daarom zeer aan te raden rekening te houden met een aantal vuistregels op het gebied van afvallen. Zo zal jij snel kilo’s kunnen verliezen, zonder bang te zijn dat je jouw lichaam schade toebrengt of de kilo’s net zo snel weer terugkomen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gezond, vers, groenten, fruit: belangrijke factoren

Tijdens het afvallen bestaan er een aantal vuistregels, welke terug zullen komen binnen iedere gezonde en juiste afvalmethode. Zo is het uiterst belangrijk om te genieten van voldoende lichaamsgewicht, om veel water te drinken en om gezond te eten. Voeding speelt een bepalende rol binnen het afvalproces en daarom is het belangrijk om goede bouwstoffen zoals vers fruit en verse groenten te eten. Dit kan elke dag en ieder moment en bevordert het afvallen alleen maar!

Lekker tussendoortje: wees niet te streng voor jezelf!

Wil je snel afvallen, dan kan het lastig zijn om de juiste discipline te vinden. Maar je hoeft niet te streng voor jezelf te zijn. Tijdens het afvallen is het namelijk mogelijk om ook gewoon te blijven genieten van lekkere tussendoortjes en een smakelijke maaltijd. Er zijn namelijk een heleboel mogelijkheden betreffende een heerlijk, verantwoord en slank tussendoortje. Zo kan jij snel afvallen en toch genieten van lekker eten!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Slanke snack: zoute popcorn, olijven en magere kaas

Wanneer je op zoek bent naar een ware slanke snack, kun je blijven genieten van heerlijke lekkernijen en toch in een rap tempo kilo’s blijven verliezen. Ga voor een fijn kaasplankje met mozzarella, magere kaas en olijven en geniet van een lekker bakje zoute popcorn tijdens het filmavondje. Vermijd alcohol; dit is een echte boosdoener wanneer jij graag snel wilt afvallen. Ben je dol op muesli? Ga voor een gezonde reep tijdens de middag; een ware lekkernij, om je vingers bij af te likken!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *