Web Analytics
header

Risotto: helpt bij afvallen, klaar in 30 minuten en ontzettend lekker!

Risotto is lekker voor iedere dag en geliefd door velen onder ons. Maar naast smikkelen van een lekker maal, is het ook mogelijk om af te vallen met behulp van deze rijstsoort. Jawel, want ook Risotto kan zonder problemen worden gegeten tijdens een succesvol afvalproces! Ontdek in dit artikel een gemakkelijk en snel te bereiden maal, welke je ook nog eens helpt tijdens het verliezen van kilo’s.

Risotto recept: smullen met rode kool en spekjes

Smullen van deze maaltijd kan verantwoord, gemakkelijk en binnen 30 minuten. Het onderstaande recept helpt jou tot het bereiden van een heerlijk maal, waar niet alleen jij, maar het hele gezin van kan genieten. Het grote voordeel van risotto is dat deze rijstsoort gemakkelijk te verteren is en licht op de maag ligt. Daarnaast is het goed te weten dat verse groenten tijdens het afvalproces áltijd mogen: deze bevorderen niet alleen de gezondheid, maar ook het verliezen van ongewenste en overtollige kilo’s. Combineer daarom met verse sjalotjes en rode kool.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Toetjes uit den boze? Echt niet!

Na zo’n heerlijke maaltijd is het natuurlijk verleidelijk te genieten van een lekker nagerecht. En natuurlijk, daar is daar het dilemma: afvallen en toetjes, dat is uit den boze en betreft een onmogelijke combinatie. Maar wacht even – dat hoeft helemaal niet! Ga voor een lekker verfrissend, zoet en vrolijk toetje en kies de meest verse en smakelijke fruitsoorten uit die je kunt vinden. Aarbeien, meloen, druiven en perzik: een lekkerder én gezonder nagerecht dan een fruitsalade kan je je toch niet voorstellen!

Rijstrecept met rode kool

Ingrediënten:

50 g boter
2 sjalotten, fijngesnipperd
250 g rode kool
400 g risottorijst (Lassie)
1 l visbouillon (van tabletten)
2 bakjes roze garnalen à 125 g
2 el dille, fijngehakt
peper, zout

Begin met het verhitten van de boter in een (ruime) pan en een dikke bodem. Fruit vervolgens de sjalotjes glazig. Voeg hierna de kool toe, welke je al omscheppend vijf minuten meebakt. Hierna kun je de risotto toevoegen en bakken tot de korrels glanzen en er glazig uit komen te zien. Voeg nu de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Kook in ongeveer 20 minuten op een laag vuur, tot deze beetgaar is. Roer het geheel regelmatig. Neem de pan nu van het vuur en roer de overige boter, samen met de garnalen en de dille, door het geheel. Breng tot slot op smaak met peper en zout en garneer het geheel eventueel met een extra takje dille. Eet smakelijk!

Tip: in plaats van garnalen, zijn gebakken spekjes ook erg lekker.

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *