Web Analytics
header

Zo val jij gezond en effectief af met pastasalade

Pastasalade is lekker en ontzettend gezond. En misschien nog wel het mooiste van alles: een pastasalade past meer dan goed binnen het proces van afvallen!

Er bestaan een hoop recepten die jou een heerlijke salade met pasta bezorgen. Gezond voor het lichaam, ontzettend lekker en een goede begeleiding tijdens het verliezen van kilo’s.

Ben jij op zoek naar een fijn recept voor salade met pasta? Stop dan maar met zoeken, want je hebt er één gevonden!

Pastasalade: meer energie dan aardappelen

Veel mensen die willen afvallen, laten ingrediënten als en recepten met pasta links liggen, omdat zij bang zijn dat deze hen dik zal maken. Echter; het tegendeel is waar!

Recepten met pasta leveren over het algemeen meer energie dan een recept met aardappelen. Dit maakt pasta als ingrediënt beter voor de lijn dan een product als de aardappel. Je hebt van pasta minder nodig, om sneller vol te raken.

Dit betekent lekker eten én gewicht verliezen! Belangrijk is wel, om de pastasaus zo mager mogelijk te houden. Gebruik daarom zoveel mogelijk verse groenten tijdens het bereiden van jouw pastasalade.

Licht te verteren, gezond voor het lichaam en goed voor de lijn!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Heerlijke salade met verse groenten: een smakelijk pastagerecht

Hieronder volgt een heerlijke salade, die het afvalproces ten goede komt en ook nog eens een waar feestmaal brengt. Geniet alleen, of met het hele gezin, van een heerlijke salade met verse groenten en smaakvolle pasta.

Tip: pasta is ook goed te combineren met soep!

Wanneer je de soep met minder water bereid, ontstaat er een lekkere saus. Samen met verse roerbakgroenten of een salade geniet jij binnen mum van tijd van een heerlijke, slanke pasta-maaltijd.

Pastasalades zijn ideaal tijdens het afvallen!

Ingrediënten:

– 1 Zakje pasta (proteïnedieet product)
– 1 eetlepel olijfolie
– 150 gram witte asperges (vers of uit een pot)
– Uienpoeder naar smaak
– 5 blaadjes verse basilicum
– 3 zongedroogde tomaatjes
– 2 eetlepels geraspte 20+ kaas
– Peper
– (zee)zout of losalt

Kook de pasta zoals omschreven op de verpakking.

Snijd de asperges in stukjes en kook deze in 20 minuten gaar (bij gebruik van verse asperges, het geen aan te raden is!). Snijd de basilicum fijn en de zongedroogde tomaatjes in stukjes.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de asperges met de uienpoeder naar smaak. Voeg de pasta toe met de zongedroogde tomaatjes en breng deze op smaak met basilicum, peper en zout (of losalt).

Bestrooi het gerecht met wat magere kaas. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *