Web Analytics
header

Koolhydraten verminderen? Ga aan de groente- en fruitsalade!

Koolhydraten zijn de dikmakers van jouw lichaam. Daarom is het van levensbelang om het aantal koolhydraten stevig te verminderen als jij serieus wilt afvallen.

Ik ken tientallen overheerlijke salades waar geen of weinig koolhydraten in zitten. De basis is simpel: Maak salades met als hoofdbestanddeel altijd groente en/of fruit.

Eet salades zonder koolhydraten

Koolhydraten en suikers zijn hetzelfde. Koolhydraten is alleen de professionele term voor suikers. Als jij dus het gevecht aangaat met de overtollige kilo’s wordt het zaak om de suikers te mijden.

Ongezonde koolhydraten zitten bijna in elk gerecht. Het probleem is de hoeveelheid koolhydraten. Het is namelijk gezond om een kleine hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen. Jij krijgt energie van deze koolhydraten. Maar veel gerechten bevatten een overschot aan koolhydraten!

Salades kun je prima maken zonder dit overschot aan koolhydraten. Wil jij weten hoe je dit doet? Ben jij degene die van salades in alle soorten en maten houdt? Dan ben je hier aan het goede adres. Want ik wil graag met jou de basis voor een goede salade bij langs gaan.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Groente en fruit is gezond

Allereerst is het belangrijk om in je achterhoofd te houden:

Alle soorten groente en fruit zijn gezond

De ongezonde koolhydraten zitten in de toegevoegde producten zoals mayonaise, slasauzen etc. Daarom moet je deze mengsauzen altijd mijden!

Probeer eens een sapkuur van groentesapjes om je gezondheid een opkikker te geven. Hier lees je alles over sapkuren.

Gebruik de juiste ingrediënten…

Prima ingrediënten om je gerecht wel op te baseren zijn:

• Sla
• Tomaat
• Ui
• Paprika
• Wortels
• Rucola

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Marokkaanse groentesalade zonder koolhydraten

Ik wil één van mijn favorieten met weinig koolhydraten met jou delen: de Marokkaanse groentesalade. Laatst was ik in Marokko. Daar likte ik mijn vingers af bij de salades die mij werden voorgeschoteld. Ik ben nu verkocht aan deze heerlijke groentesalades!

De ingrediënten van de Marokkaanse groentesalade voor 6 personen zijn:

• 1 courgette
• 1 aubergine
• 1 ui
• 1 rode paprika
• 1 citroen
• 3 teentjes knoflook
• 2 theelepels gemalen komijn
• 5 eetlepels olijfolie
• Evt. diverse kruiden voor de smaak (zoals koriander)

Bak in een pan met olijfolie de ui en de knoflook. Voeg de paprika, courgette en aubergine toe en laat dit 1 minuut fruiten. Voeg vervolgens de komijn en 100 ml kraanwater toe. Kook het geheel voor circa 15 minuten. Voeg voor de perfecte smaak peper, zout en citroensap toe.

En klaar is Kees. Zo heb je razendsnel een heerlijk gerecht zonder koolhydraten op tafel. Afvallen kan heel simpel zijn.

Ga zelf aan de slag zonder koolhydraten!

De Marokkaanse groentesalade is slechts één voorbeeld van een gezonde salade. Ik stimuleer jou om aan de slag te gaan met je eigen salades. Vergeet daarbij dus nooit om geen toegevoegde sauzen te gebruiken. Want deze sauzen bevatten de koolhydraten!

Doe inspiratie op tijdens jouw reizen naar verre oorden. Kom jij in Azië en zie jij bij een lokaal eettentje heerlijke salades? Vraag dan gewoon eens hoe ze de salade klaarmaken. Vaak zijn deze salades namelijk erg gezond. Je ziet niet voor niks bijna geen dikke Aziaten!

Vind jij dit gerecht lekker en gezond of vind je het artikel handig? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *