Web Analytics
header

Vliegensvlug afvallen met Jamie Oliver recepten | Aardappelsalade met tuinkers en avocado

Jamie Oliver recepten zijn niet alleen hartstikke lekker, maar ook nog eens erg geschikt voor elke afvaller. Jamie Oliver heeft namelijk verstand van zaken als het op gezond eten aankomt. Hij gaat niet over één nacht ijs en raad alleen maar gezonde gerechten aan.

Kortom, de serieuze afvaller kan met een gerust hart zijn recepten bereiden. Jamie Oliver heeft een hekel aan overgewicht, wat je terugziet in zijn gerechten. Jamie Oliver recepten zijn gezonde feestgerechten.

Doe je voordeel met dit Jamie Oliver recept: aardappelsalade met tuinkers en avocado.

Jamie Oliver recepten zijn oergezond!

Ik ken Jamie Oliver vooral van tv, zoals de meeste mensen. Tijdens zijn kookprogramma’s staat hij de ene keer in een keuken van een toprestaurant, terwijl hij de andere keer een heerlijke gezonde maaltijd in een aftandse boerenschuur bereidt.

Eén ding hebben alle Jamie Oliver recepten gemeen: de ingrediënten zijn verser dan vers. Zijn ingrediënten komen rechtstreeks van het land. Alleen als het niet anders kan, kookt Jamie Oliver met producten die niet vers zijn. En dat maakt zijn gerechten zo gezond.

Ik heb een voorkeur voor salades. Salades zijn fris, makkelijk te bereiden en meestal niet al te duur. Vooral de aardappelsalade met tuinkers en avocado vind ik erg lekker. En ik weet dankzij Jamie Oliver dat ik dit gerecht kan eten zonder dik te worden. Vers is immers zijn motto!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten aardappelsalade met tuinkersen avocado

Voor de aardappelsalade voor 4 personen heb je de volgende ingrediënten nodig:

• 700 gram verse zoete aardappels
• 3 bakjes tuinkers
• 1 avocado
• Vers citroensap (1 a 2 citroenen)
• Olijfolie

Bereidingswijze aardappelsalade met tuinkers en avocado

Boen de zoete aardappels schoon,schil de aardappels en kook de aardappels in ongeveer 20 minuten in kokend water beetgaar. Pers ondertussen de citroen(en) en vang het sap op. Giet de aardappels tenslotte af.

Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit uit deze gezondste vrucht ter wereld. Ontdoe de avocado met een mes van de schil en snijd de avocado in plakken of brokken. Doe de avocadostukken in de saladekom.

Snijd ook de gekookte zoete aardappels in het gewenste formaat en doe de aardappels in dezelfde kom.

Voeg 2,5 bakje tuinkers, het citroensap en olijfolie naar smaak toe. Bepaal zelf hoeveel citroensap en olijfolie jouw voorkeur heeft. Ik houd zelf van een friszure smaak. Daarom pers ik altijd 2 citroenen uit. Maar uiteraard kun je het ook bij ½ of 1 citroen laten.

Hussel alle ingrediënten goed door elkaar en zorg dat vooral het citroensap en de olijfolie goed zijn gemixt. Schep de salade op het bord en strooi tenslotte het halve bakje tuinkers ter garnering over de salade.

Eventueel kun je kip of vis serveren bij deze salade. Dan heb je helemaal het perfecte gerecht voor de afvaller te pakken! Jamie Oliver weet wel hoe hij jou het water in de mond moet laten lopen.

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Deel gezonde Jamie Oliver recepten

Smul jij ook zo van de gezonde Jamie Oliver recepten? Deel dan dit recept met al jouw vrienden. Facebook, Instagram of Twitter zijn de ideale sociale media om jouw vriendenkring kennis te laten maken met zalige afvalrecepten zoals deze aardappelsalade!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *