Web Analytics
header

Hapjes om mee af te slanken? 3 tips voor heerlijke, verantwoorde snacks!

Hapjes en afslanken: voor sommige mensen klinkt dit in de oren als water en vuur.

Maar lekkere snacks kunnen net zo goed tijdens een succesvol afvalproces, waarbij jij kunt genieten van het zien verdwijnen van kilo’s op een lekkere en ontspannen manier.

Geniet daarom, net als voor de start van het lijnen, van heerlijke hapjes en ontdek 3 tips om je vingers bij af te likken!

Jarig, feestje, familie of vrienden: visite en snacks

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een verjaardag, een feestje of een andere reden voor bezoek op de agenda hebt staan. Visite betekent niet alleen gezelligheid, feest en lachen, maar ook lekker drinken en… eten.

Dit kan de afvaller in kwestie de nodige buikpijnen bezorgen: wat nu, moet ik de snacks laten staan en welke hapjes schotel ik mijn visite voor?

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Geen zorgen, lekker smullen!

Maak je in ieder geval geen zorgen om de kans op een jojo-effect of het terugvliegen van jouw net verloren kilo’s.

Natuurlijk is het meer dan verstandig chips, chocolade, taart en suikerdrankjes te laten staan: dit zijn ware dikmakers en dat zul je achteraf toch echt moeten bekopen.

Wil jij zelf lekkere, verantwoorde en gezonde hapjes maken voor jouw visite, lees dan verder want hier volgen 3 smakelijke tips!

Snack in een rol

Een heerlijk hapje voor tijdens een woonkamer vol is de mini tortilla-wrap. Ga voor een lekker gevulde rol en koop een pak met wraps, waarbij deze hartige pannenkoeken het liefst niet voorgezoet zijn en vul deze wraps met gerookte kip, selderijsalade en appel of ga voor een vulling bestaande uit vis zoals zalm.

Vergeet niet wat lichte room toe te voegen, zoals Philadelphia (light): dit maakt het geheel uiterst smaakvol en nog steeds even verantwoord!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Fruitsalade

Het ligt voor de hand, je kunt het altijd en overal maken, het hoeft niet veel te kosten en het is zeer gemakkelijk, voedzaam en zoet: we hebben het natuurlijk over de fruitsalade!

Kies voor de lekkerste fruitsoorten, wellicht gerelateerd aan het seizoen en combineer aardbei, banaan, appel, druiven, ananas en welk gewenst fruit dan ook tot een heerlijke, zoete fruitsalade. Ongetwijfeld succes bij iedereen!

Bladerdeeg als pizzahapje

Ga voor een lekker slank pizzahapje en kies bladerdeegplakjes als ‘pizzabodem’. Vul deze met wat (liefst verse) tomatenpuree, (verse) kruiden en natuurlijk (verse) groenten zoals tomaat, maïs, spinazie, olijven of een ander beleg naar keuze.

Een pizza met zalm maken.

Pizzabroodjes zijn heerlijk voor zowel jong als oud en kunnen hartstikke gezond, en… slank! Eet smakelijk!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *