Web Analytics
header

Gezonde recepten: gewicht verliezen, lekker en verantwoord eten

Gezonde recepten, daar zijn we allemaal naar op zoek. Want vandaag de dag vindt menig Nederlander het meer dan belangrijk om te kunnen genieten van verantwoord, gezond én lekker eten.

Soms blijkt het nog wel eens lastig deze elementen zonder al te veel moeite te combineren. Want de lekkerste dingen zijn zo ongezond en andersom! Maar… is dat eigenlijk wel zo?

Gezond lekker, lekker gezond

Gezonde recepten, daar bestaan er ontzettend veel van. Het is een veel voorkomende en wellicht ietwat te overhaast getrokken conclusie, om te zeggen dat ongezond eten per definitie het lekkerste is en gezond eten behoort tot de minder geliefde maaltijden.

Niets blijkt namelijk minder waar, wanneer je hebt ontdekt wat je allemaal kunt bereiden met behulp van verse, gezonde en verantwoorde producten. Denk aan sappig en zoet fruit, aan knapperige en smaakvolle groenten en het allermooiste: een combinatie van deze. Gezond voel je je lekker, en lekker kan zeker weten heel gezond!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gewicht verliezen en gezonde recepten: een beste combinatie

Wanneer je, naast verantwoord en gezond eten, ook graag wilt genieten van het verliezen van gewicht – we willen immers komende zomer allemaal weer genieten van die leuke nieuwe bikini – is het belangrijk veel aandacht te besteden aan een goed voedings- en jouw leef- en eetpatroon.

Gewicht verliezen in combinatie met gezonde recepten is een gouden formule. Wanneer jij namelijk met regelmaat en gezond eet, is de kans groot dat je binnen de kortste keren zelfverzekerd in jouw bikini aan de kustlijn staat. Ben je op zoek naar een lekker en gezond recept? Dat is mooi, want hier volgt er een die je absoluut niet mag missen!

Erwtjesmix met maïs, ui en kruiden

Ingrediënten:

– 250 gram diepvrieserwtjes
– 1 klein blikje mais of 1 gekookte maiskolf
– 1/2 groene paprika in kleine stukjes gesneden
– 1/2 rode ui in stukjes gesneden
– 4 blaadjes verse basilicum, fijngesneden
– 2 tenen knoflook
– 1 eetlepel olijfolie
– peper en zout naar smaak

Verwarm de olijfolie in een kleine pan en begin met het zachtjes bakken van de knoflook. Voeg alle ingrediënten, behalve de maïs, toe en verwarm het geheel. Blijf roeren tot de erwtjes gaar zijn en ze licht bruin zijn geworden. Voeg tot slot de (verse) maïs toe en verwarm het geheel. Dit groentengerecht is heerlijk in combinatie met geroosterde aardappeltjes (in kokosolie) en kipfilet.

Heerlijk genieten zonder zorgen: een gezond recept heeft het allemaal. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *