Web Analytics
header

Gezond eten | Maak een Thai green smoothie!

Gezond eten is van levensbelang. Je wordt gezonder, slanker en fitter. Allemaal voordelen die ik jou niet wil onthouden. Daarom heb ik een goede tip voor jou om gezond eten in de praktijk te brengen: maak de Thai green smoothie.

Smoothies zijn hip. Het grote voordeel is dat je zelf kunt bepalen wat je in de smoothie stopt. De keuzevrijheid is dus maximaal. Variëren is erg makkelijk. Vandaag wil ik jou kennis laten maken met één van mijn favorieten: de Thai green smoothie.

Gezond eten en de Thai green smoothie

De naam zegt eigenlijk al hoe gezond deze smoothie is. De smoothie is groen! Dit komt omdat er onder andere komkommer, avocado en spinazie in zit. Gezond eten ten top dus.

Maar ook het hoofdingrediënt van de smoothie, kokoswater, is hartstikke gezond. Kokos staat bekend als een superfood, wat inhoudt dat er uitzonderlijk veel gezonde voedingsstoffen in kokos zitten. Een smoothie gebaseerd op kokoswater herbergt daardoor een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen.

In Thailand wordt deze smoothie vaak geserveerd. Gelukkig wordt de smoothie ook in Nederland al meer geïntroduceerd in restaurants, smoothiebars of andere drinkgelegenheden.

Maar thuis de smoothie maken kan natuurlijk ook. Daarom geef ik je hier het recept van de smoothie. Want ik wil dat jij gezond eten bovenaan jouw prioriteitenlijstje zet. Het is goed voor je!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Groene ingrediënten voor gezond eten

De volgende ingrediënten heb je nodig voor de Thai green smoothie:

350 ml kokoswater
100 gram spinazie
½ komkommer
1 avocado
½ limoen
½ bosje koriander
½ bosje basilicum

Probeer zoveel mogelijk ingrediënten vers te kopen. Dus liever van de markt dan uit de supermarkt. Verse producten bevatten namelijk veel meer voedingsstoffen.

Je hebt uiteraard een blender nodig om alle ingrediënten tot 1 smoothie te maken.

Bereidingswijze Thai green smoothie

Snijd de komkommer in stukken en snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees van de avocado en de stukken komkommer in de blender. Voeg vervolgens ook de spinazie, koriander en basilicum toe.

Snijd de limoen doormidden en pers het sap van een halve limoen in de blender bij de rest. Als jij een sterke limoensmaak wilt, kun je natuurlijk altijd ook de andere helft in de blender persen.

Voeg 350 ml kokoswater toe en zet de blender aan. De blender husselt de ingrediënten tot een heerlijke Thai green smoothie.

Voor je het weet waan jij je op een warm tropisch Thais eiland met palmbomen en een maagdelijk wit strand. Geniet van gezond eten en schakel over op smoothies!

Vind jij deze smoothie lekker? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want gezond eten houd je niet voor jezelf!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *