Web Analytics
header

Gezond eten: de basis van ieder geslaagd dieet

Gezond eten is een must. Niet alleen voor mensen die willen afvallen, maar voor iedereen! Het is daarmee ook de basis van een verantwoord en succesvol dieet. Daarom is het eten van gezonde maaltijden een absolute aanrader – en zelfs noodzakelijk!

Ik wil gezonder eten, maar hoe?

Veel mensen willen gezonder eten, maar weten niet precies hoe. Het kan dan ook erg lastig zijn om een goede maaltijd te scoren met producten als aangeboden in de huidige supermarkten. Veel van deze producten bevatten slechte vetten, suikers en E-nummers.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Begin bij het begin

Bij gezond eten, en dus ook gezonder te leven, is het noodzaak te kijken naar je huidige eetpatroon. Wat lust je graag, wat eet je veel, is het gezin groot of klein, wordt er veel tijd vrijgemaakt voor koken of niet? Begin bij het begin en neem jouw leefstijl rustig door.

Stapje voor stapje

Wil niet te snel! Gezond eten mag rustig opgebouwd worden. Begin met het vermijden van snacks, snoep, chocolade, suikerdranken en andere boosdoeners voor zowel de gezondheid, als de lijn. Ga daarna pas verder.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Groenten en fruit: altijd!

Groenten en fruit zijn geweldig. Ze kunnen namelijk op verschillende manieren worden bereid, zijn er in alle soorten en maten, smaakvol en… supergezond! Tijdens het afvallen mogen groenten en fruit onbeperkt en altijd.
Hou je niet van groente? Geen nood, probeer dan eens groentesap. Groentesap wordt op smaak gebracht met behulp van vruchtensap en veel mensen die niet van groente houden vinden groentesap wel lekker. Om het eens te proberen kan je starten met een 3 daagse sapkuur.

Gezond eten met lekkere recepten

Gezond eten kan nog wel eens negatief af worden geschilderd. ‘Saai’, ’te groen’, ‘smaakloos’… en alle slechte dingen lijken juist de lekkerste te zijn! Maar dat is niet waar: gezonde producten kunnen mínstens zo lekker smaken. Nog even en je wil niet anders meer!

Van snack tot maaltijd

Gezonder eten kan op verschillende manieren. Denk aan smoothies als ontbijt, snoeptomaatjes als snack en verse asperges als avondeten. Heerlijk! Op zoek naar een gezonde maaltijd? Volg het recept hieronder!

Slanke salade met fruit en hüttenkäse

• 1 sinaasappel
• 250 gram hüttenkäse
• 1 rode appel
• 8 gedroogde abrikozen
• 2 kiwi’s
• 1 perzik
• 125 gam blauwe bessen
• 2 stengels bleekselderij
• 75 gram gemengde sla
• 2 theelepels sesamzaad

Rasp de sinaasappel en pers deze uit. Schep de schil en de hüttenkäse door elkaar heen. Was de appel en snijd deze, na het verwijderen van het klokkenhuis, in blokjes. Snijd de gedroogde abrikozen tot kleine blokjes. Snijd vervolgens de bleekselderij in stukjes. Doe nu de appel, samen met de abrikoos en de bleekselderij en de blauwe bessen in een grote kom. Verdeel slablaadjes over de borden. Haal de schil van de kiwi en snijd deze in schijfjes. Ontpit de perzik en snijd deze in smalle reepjes. Verdeel de perzik en kiwi over de sla, besprenkel met sinaasappelsap en verdeel het vruchtenmengsel en de hüttekäse over de borden. Garneer het geheel met sesamzaadjes.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *