Web Analytics
header

Het Perfecte Dukan Dieet Recept: Zalmrolletje met Bieslook

In Frankrijk heeft een Franse voedingsdeskundige, dokter Pierre Dukan, een nieuw dieet op poten gezet: het Dukan dieet. Dit dieet is overgewaaid naar Nederland en België, en is ook hier een ongekend succes.

Deze Franse arts wil jou evenwichtig af laten vallen. Om dat te bereiken adviseert hij jou om bijvoorbeeld eiwitrijke vlees en vis te eten, maar koolhydraten te laten staan.

Meer over afvallen maar dan Franstalig? Dat lees je op sagessesante.fr

Natuurlijk moet je jouw dagelijkse gerechten aanpassen op het dieet. Daarom heb ik voor jou een lekker Dukan dieet recept in de aanbieding: een zalmrolletje met bieslook.

Zo ziet het Dukan dieet eruit

Voordat ik jou het recept geef, wil ik kort uitleggen wat het Dukan dieet precies inhoudt. Want dat is niet voor iedereen even duidelijk. Alleen als je weet hoe het dieet er uitziet kun jij de juiste recepten gebruiken.

Het Dukan dieet is gebaseerd op de gedachte dat proteïnerijke producten zoals vlees en vis goed voor een afvaller zijn. Je raakt snel verzadigd van proteïnerijk voedsel, en zult een snellere verbranding krijgen. Hierdoor verbrand jij meer vet dan een gemiddeld persoon.

Het Dukan dieet verbiedt jou niet om veel te eten. Zolang je maar de juiste producten eet. Het doel is om evenwichtig en langdurig af te vallen.

Het dieet is in 4 fases in te delen:

• Aanvalsfase

In deze periode van 10 dagen eet je alleen vlees, vis en eieren. Deze producten zijn eiwitrijk, zodat jij sneller energie gaat verbranden en dus snel af gaat vallen.

• Cruisefase

Je zit in deze fase totdat jij jouw vooraf bepaalde streefgewicht hebt behaald. Je eet in deze periode vlees, vis, eieren en veel groente. Kortom, je eet veel proteïnen.

• Stabilisatiefase

Deze fase moet een feestje zijn, maar dient ter voorkoming van het beruchte jojo-effect. Je blijft proteïnerijk voedsel eten, maar af en toe mag je ook beperkt koolhydraten eten (aanwezig in bijvoorbeeld brood, rijst en pasta). 2 Dagen per week staat het jou vrij om alles te eten wat jij wilt.

• Volhardingsfase

Deze fase is oneindig in lengte. Je hebt jezelf als het goed is een gezond eetpatroon aangeleerd. Houd dit aan, en 1 dag per week eet jij volgens de aanvalsfase (alleen vlees, vis en eieren).

Het zalmrolletje met bieslook past perfect in het Dukan dieet, omdat het hoofdingrediënt vis is. Ik raad jou aan om vanwege de extra ingrediënten dit gerecht vooral tijdens de stabilisatiefase te eten. Zo heb jij een uitgebalanceerd eetmomentje.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten zalmrolletje met bieslook

Je hebt natuurlijk de nodige ingrediënten nodig voor 1 persoon:

• 35 gram gerookte verse zalm
• ½ eetlepel gehakte bieslook
• 1 theelepel gember
• 1 bosje peterselie
• 1 ei
• 1 theelepel maizena
• 80 gram magere kwark
• 1 eetlepel water
• Peper

Bereidingswijze zalmrolletje met bieslook

Je start met het maken van een soort gezonde pannenkoek. Meng in een bak ei, water en maizena goed door elkaar. Bak hier een dunne pannenkoek van.

Smeer de kwark op de pannenkoek. Leg de zalm hier bovenop en bestrooi depannenkoek met bieslook en gember. Eventueel kun je voor de smaak peper toevoegen. Doe dit naar eigen inzicht.

Dan rol je de omelet op en stop je deze in een stuk huishoudfolie. Leg de gevulde pannenkoek minimaal 3 uur in de koelkast.

Snijd voordat je het gerecht uitserveert het zalmrolletje in stukjes. Peterselie is het ideale garneringsmiddel voor dit gerecht. Strooi daarom blaadjes peterselie op het zalmrolletje.

Eet smakelijk!

Het Dukan dieet wordt zo werkelijkheid in jouw dagelijks leven. Er zijn natuurlijk nog veel meer lekkere gerechten te vinden die prima binnen het Dukan dieet passen. Ga eens op zoek naar inspiratie!

Vind jij dit zalmrolletje lekker? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

1 Reactie op Het Perfecte Dukan Dieet Recept: Zalmrolletje met Bieslook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *