Web Analytics
header

Dieet: 5 Do’s en dont’s, Snel Afvallen en Lekker eten!

Dieet is iets wat door veel mensen wordt gerept met weinig eten tot uithongering, vermageren met als resultaat een mooi en strak lichaam. Maar op dieet gaan betekent veel meer: een gezonde lijn betekent namelijk gezond eten en dus gezond diëten.

Er bestaan een aantal do’s en dont’s op het gebied van diëten en wanneer je deze in acht neemt, weet je tenminste zeker dat je op een gezonde manier zult afvallen. Check het nu!

Lekker bewegen én lekker blijven eten

Het is allereerst belangrijk voldoende te eten: ga voor ten minste drie maaltijden per dag en zorg dat deze bestaan uit vers fruit en verse groenten. Dan ben je al een heel eind op weg.

Eet NIET te weinig, dit kan juist ave rechts werken als het gaat om snel en verantwoord afvallen! Daarnaast is het goed om voldoende te bewegen, want alleen minder eten en minder tot niet snoepen garandeert niet het verdwijnen van kilo’s.

Breng dus een bezoek aan de sportschool, neem de fiets in plaats van de auto of ga boodschappen doen met de voet.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Succesvol dieet: voorkom het jojo-effect en zorg voor rust

Naast letten op eetgedrag en voldoende beweging is het zaak voldoende water te drinken: dit voert de ‘slechte’ stoffen af en bevordert het afvallen.

Het vierde punt, welke beslist aandacht moet krijgen, is het nemen van voldoende slaap. Nachtrust bevordert de stofwisseling, waardoor afvallen gemakkelijker, sneller en gezonder kan gebeuren.

Tot slot, last but not least: voorkom het jojo-effect. Liever over een langere periode blijvend minder wegen, dan in een korte tijd veel kilo’s verliezen, welke net zo snel weer terug kunnen komen!

Ga dus voor een dieet welke de kans op het jojo-effect minimaliseert en liefst zelfs uitsluit.

Saucijzenbroodjes: een lekker recept voor tijdens jouw dieet

Zoals eerst genoemd, is het belangrijk voldoende én goed te blijven eten. Hier volgt daarom een lekker recept voor een makkelijk tussendoortje, geheel verantwoord tijdens het afvalproces en het mooiste: je kunt je vingers erbij aflikken!

Ingrediënten:

– 300 g Rundvlees, tartaar, rauw
– 1 hele Ui, gemiddelde grootte, gesnipperd
– 4 stuk(s) Beschuit, volkoren
– 1/2 portie(s) Venkel, gehakt
– 1 hoeveelheid (naar smaak) Tijm, vers, gehakt
– 50 ml Melk, mager
– 1 snufje Zout
– 1 snufje Peper
– 90 g Bladerdeeg, 2 vellen

Verwarm de oven op 210 graden voor. Doe de tartaar, ui, beschuit, venkel en tijm samen met 3 el melk in een kom en meng deze tot er een massa ontstaat.

Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel het bladerdeeg over 6 stukken. Bestrijk de randjes met melk. Maak kleine rolletjes van tartaarmix en verdeel deze over de bladerdeegjes.

Rol ze op, zodat er kleine saucijzenbroodjes ontstaan en druk de randjes goed aan. Bestrijk de bovenkant met wat melk en plaats ze in de oven. 30 tot 35 minuten bakken en klaar is jouw slanke snack!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden. Op zoek naar gezonde recepten? Kijk dan eens op de website van Tessa IJmker.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *