Web Analytics
header

De Ideale Invulling van het Crash Dieet | Tropische Fruitsalade met Kokos en Munt

Het crash dieet is een overbekende afvalmethode. Door te starten met een superstreng dieet is het de bedoeling om zo snel mogelijk af te vallen. In de praktijk blijkt deze methode niet echt succesvol te zijn. De oorzaak is de te korte duur van het crash dieet.

Het is goed om voor langere tijd voldoende te blijven eten. Eet meer dan 500 calorieën perdag! Maar zoek wel de juiste ingrediënten uit. Wees je bewust van de voedingswaarden van de verschillende producten.

Verse producten zijn altijd goed. Daarom wil ik jou kennis laten maken met een tropische verrassing: tropische fruitsalade met kokos en munt. Een recept boordevol oergezonde ingrediënten!

Een crash dieet kun je ook anders invullen!

De meeste mensen zijn tijdens een crash dieet veel te streng. Misschien ben jij dat ook wel. Wees je wel bewust van de noodzaak van voldoende gezonde voedingsstoffen in jouw lichaam. Je hebt meer nodig dan alleen water 1 appel per dag!

Het crash dieet houd je alleen vol als jij jezelf een gezond eetpatroon aanleert in plaats van een beperkt eetpatroon. Bovendien wil geen enkel mens constant honger lijden, toch?!

Uit vele onderzoeken is gebleken dat fruit goed is voor afvallers. Ook kokos blijkt een positief effect te hebben op het afvalproces. In deze producten zitten geen toegevoegde suikers, maar wel veel natuurlijke ingrediënten.

Daarom introduceer ik een tropische fruitsalade met kokos en munt. Een prima keuze wanneer jij aan het crash dieet bent of plannen hebt om met dit dieet te starten. Eigenlijk haal je de natuur in huis met dit gerecht, zonder dik te worden. Ideaal!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten tropische fruitsalade met kokos en munt

De volgende ingrediënten heb jij nodig voor 4 personen:

• 1 ananas
• 1 mango
• 1 citroen
• 2 eetlepels vloeibare honing
• 2 eetlepels gemalen kokos
• 3 munttakjes

Haal de producten op de markt of van de versafdeling in de supermarkt. Koop altijd verse producten, en doe nooit aan verpakt voedsel. Verpakte producten zitten namelijk boordevol ongezonde toegevoegde suikers.

Bereidingswijze tropische fruitsalade met kokos en munt

Pers de citroen uit en vang het sap op. Doe de citroensap door de honing en roer even.

Snijd de ananas in gelijkmatige stukjes. Je begint met het afsnijden van de onderkant en kroon (het groene blad) van de ananas. Verwijder vervolgens de schil met een scherp mes en snijd de ananas in 4 parten. Snijd het ‘hart’ van de ananas eruit. Het vruchtvlees snijd je tenslotte in kleine blokjes.

Ontdoe de mango van de schil, halveer de vrucht en haal de pit eruit. Snijd ook de mango in kleine blokjes. Doe de ‘citroenhoning’ over de mango, hussel de mangostukjes en laat de ‘citroenhoning’ ongeveer 10 minuten intrekken.

Zet een pan op middelmatig vuur en rooster de gemalen kokos in 3 minuten goudbruin. Gebruik geen olie of boter! Snijd de munt naar eigen voorkeur in reepjes.

Doe de ananas en mango in een kom en hussel het fruit door. Verdeel het fruit over 4 borden en strooi de kokos en munt over het fruit. Serveer het gerecht uit met fris vers fruitsap of een glas water. Succes gegarandeerd!

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Maak deze tropische verrassing wereldkundig

Vind jij dit recept ook de ideale alternatieve invulling van een crash dieet? Of vind jij het recept gewoon lekker? Deel dan deze blog op jouw sociale media. Je gunt toch iedereen een tropische verrassing?!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *