Web Analytics
header

Gezonde Colruyt Recepten Zijn een Succes | Rood Fruit Smoothie

Colruyt recepten zijn niet allemaal even gezond. Sommige recepten zijn zelfs ronduit ongezond. Maar gelukkig zijn er ook voldoende Colruyt recepten die je als afvaller (en natuurlijk als niet-afvaller) prima kunt eten.

Vandaag staat een gezond drankje in de spotlights: de rood fruit smoothie. Deze smoothie is makkelijk te maken, kost weinig bereidingstijd en zit boordevol supergezonde voedingsstoffen!

Wil jij weten hoe je deze topper van de Colruyt recepten kunt maken? Lees dan dit blog.

Colruyt recepten boordevol vitaminen

Vers fruit staat niet voor niets bekend als essentieel ingrediënt voor elk dieet. Of je nu aan het sonjabakkeren bent, het Cambridge dieet volgt of een ander dieet… Altijd wordt fruit aangeraden.

In fruit zit namelijk een unieke hoeveelheid vitaminen en mineralen. Wat dacht je van kalium, foliumzuur en vitamine C?Wist jij dat aarbeien en bosbessen alleen al kunnen zorgen voor de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C?

Kortom, een fruitsmoothie kun jij prima drinken. Je wordt er sterker, fitter en gezonder door. En dat is toch precies wat jij wilt?!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten rood fruit smoothie

Voor de smoothie heb je voor 4 personen de volgende ingrediënten nodig:

• 125 gram braambessen
• 125 gram bosbessen
• 125 gram frambozen
• 125 gram aalbessen
• 500 gram magere yoghurt
• ½ citroen (sap)
• 2 eetlepels rietsuikersiroop

Probeer de meeste ingrediënten vers in te slaan. Weet jij niet waar jij het fruit vers kunt krijgen? Ga eens langs bij de lokale fruitteler. Hij heeft de meeste fruitsoorten op voorraad. En zo niet, dan kan hij jou zeker weten vertellen waar jij het fruit wel kunt krijgen.

Bereidingswijze rood fruit smoothie

De rood fruit smoothie is simpel te bereiden. Je kunt ervoor kiezen om een blender te gebruiken. Ook is het mogelijk om een smoothie op de ouderwetse manier te bereiken, namelijk met behulp van een kom en een staafmixer.

Gebruik jij een blender? Dan is het simpel: doe alle ingrediënten in de blender en mix de producten tot een glad geheel.

Als jij gebruik maakt van een kom en staafmixer, doe je eerst het fruit met het citroensap en de rietsuikersiroop in een kom. Meng deze ingrediënten door elkaar met de staafmixer en voeg tenslotte de magere yoghurt toe. Mix nogmaals kort door en klaar is kees.

Giet de smoothie in 4 glazen en doe een rietje in de smoothie.

Als serveersuggestie raad ik jou een trosje verse bessen aan. Het oog wil immers ook wat!

Voeg maca (adaptogeen) toe aan je recept! Om je smoothie extra gezond te maken kan je er Maca poeder aan toevoegen.

Drink smakelijk!

Vind jij deze Colruyt recepten topper ook zo lekker en gezond? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede smoothies houd je niet voor jezelf!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *