Web Analytics
header

Nu aan de gezonde borrelhapjes | Garnalenspiesje met mint

Borrelhapjes zijn gevaarlijk voor de afvaller, denkt men. Want er zitten vaak veel koolhydraten in de ongezonde, vette borrelhapjes. Maar een borrelhapje hoeft niet per se een dikmaker te zijn. Gelukkig bestaan er ook gezonde borrelhapjes!

Het garnalenspiesje met mint is zo’n voorbeeld. Je krijgt een kwalitatief hoogstaand borrelhapje binnen met slechts weinig calorieën. Bovendien is vis goed voor een mens. Dit borrelhapje heeft dus dubbel succes: niet dikmakend en ook nog eens gezond.

Garnalen zijn gezond

Garnalen bevatten veel zogenaamde omega 3-vetzuren. Dit zijn voedingsstoffen die hart- en vaatziekten tegengaan. Daarnaast bevatten garnalen geen toegevoegde suikers. Een ideaal borrelhapje dus voor de afvaller.

De smaakcombinatie is uiteraard van groot belang voor het succes van het hapje. Je serveert geen hapjes die nergens naar smaken. Een garnalenspiesje met mint is een heerlijk recept. De combinatie van frisse mint met de smaak van de zee (garnaal) doet de meeste mensen verlangen naar meer.

Je smaakt de zee terug in dit hapje. En dat is precies wat jouw gast lekker vindt. Ook gasten willen graag gezond eten en verrast worden. Dat doe jij met dit uitzonderlijke borrelhapje.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Borrelhapjes | De ingrediënten voor het garnalenspiesje met mint

De ingrediënten per 2 garnalenspiesjes zijn:

• 6 grote gepelde garnalen
• 4 blaadjes munt
• 4 eetlepels olijfolie
• 6 eetlepels vers citroensap
• 2 eetlepels azijn
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel honing
• 2 eetlepels munt
• Satéstokjes

Dus als jij voor 10 mensen dit borrelhapje wilt maken, zul je 5 keer deze hoeveelheid in moeten slaan. Gebruik 3 garnalen per spiesje.

Haal de garnalen en de andere ingrediënten vers op de markt. Verse producten hebben immers de beste smaak!

Borrelhapjes | De gebruiksaanwijzing voor het garnalenspiesje met mint

De gebruiksaanwijzing is simpel:

Bak allereerst de garnalen goudbruin in een koekenpan.

Pak een satéstokje en prik om beurten een garnaal en een blaadje munt op het stokje, totdat er 3 garnalen en 2 blaadjes munt op zitten.
Maak een lekkere dressing van de citroensap, azijn, olijfolie, geperste knoflook, munt en honing. Zet de garnalenspiesjes in een smalle beker en giet de dressing over de spiesjes. Laat de garnalenspiesjes ongeveer 1 uur marineren in de dressing. Daarna zijn de borrelhapjes klaar om uit te serveren.

Zoek een leuke manier om het hapje op te dienen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie blauwe schaal? Zo komt de kleur van de zee ook terug bij het opdienen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet smakelijk!

Een gezond feestje gewenst!

Vind jij dit borrelhapje een goed idee? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *