Web Analytics
header

Gezonde aperitiefhapjes zijn geen mosterd na de maaltijd

Vind jij het ook altijd zo lekker om na het hoofdgerecht aperitiefhapjes te nemen?! Ik wil in ieder geval. Aperitiefhapjes zijn de echte afmakers van een geslaagde avond. Een lekker diner is niet af zonder een lekker toetje. Afvallen kan je daar prima mee combineren.

Maar je wilt natuurlijk niet met een standaard aperitiefhapje afsluiten. Een originele afsluiter waarderen mensen veel meer. Dus weg met het roomijs of de vruchtenyoghurt!

Eén van mijn favorieten is .

Aperitiefhapjes bieden grote voordelen

Het grote voordeel van dit aperitiefhapje is dat het makkelijk te maken is, weinig koolhydraten bevat en goedkoop is. Jouw gezondheid gaat vooruit met dit aperitiefje.

Bovendien zijn tomaten hartstikke gezond voor je. Veel aperitiefjes bevatten geen groentes. Dit aperitiefje is daar een uitzondering op. Tomaat is een hoofdingrediënt. En van groente eten krijg je een slank figuur.

Ook spreekt geitenkaas bij veel mensen meer tot de verbeelding dan 40+-kaas bijvoorbeeld. Geitenkaas klinkt exclusief. Zo maak je indruk op jouw gasten. En dat is natuurlijk wat jij graag wilt. Want wie wil nou bekend staan als een middelmatige kok? Niemand toch?

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Benodigdheden en gebruiksaanwijzing bladerdeeg met tomaat en geitenkaas

Voor aperitiefhapjes is het handig als je niet al te veel ingrediënten meer nodig hebt. Want het meeste werk wil je wel graag in het hoofdgerecht steken. Dit aperitiefhapje vereist de volgende simpele ingrediënten:

• Cherrytomaatjes
• Bladerdeeg
• Geitenkaas
• Verse tijm
• 1 ei

Allereerst verwarm je de oven op 200 graden voor. Daarna snijd je het bladerdeeg in de juiste vorm. Maak vierkantjes van ongeveer 7 bij 7 cm. In het midden van dit bladerdeeg leg je een schijfje geitenkaas en een cherrytomaat.

Met water maak je de zijkanten van het bladerdeeg nat. Vouw de hoekjes naar binnen en druk het bladerdeeg aan elkaar vast.

Leg tenslotte de hapjes op de ovenplaat, smeer het aperitiefhapje in met losgeklopt ei en leg op elk hapje een blaadje verse tijm. Dit ziet er mooi en lekker uit.

Doe de hapjes in de over voor 20 a 25 minuten en serveer de aperitiefhapjes af op een mooi bord.

Een paar laatste tips…

Belangrijk is dat het gerecht er mooi uit ziet. Daarom is mooi en modieus servies ook zo belangrijk.

Oh ja, nog één hele belangrijke tip: koop de ingrediënten vers op de markt. Of nog liever: haal ze vers van het land. Bijvoorbeeld uit je eigen moestuin. Versheid proef je direct!

Vind jij dit aperitiefhapje lekker? Deel dit artikel dan met al jouw vrienden of like het artikel. Want goede gerechten houd je niet voor jezelf!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *