Web Analytics
header

Allerhande recepten houden je slank!

Allerhande recepten zijn tegenwoordig zeer populair en dagelijks wordt er weer een beroep gedaan op de uiteenlopende ideeën en verzinsels van de Allerhande. En dat is niet zo raar: de grote verzameling aan de lekkerste en gemakkelijkst te bereiden recepten zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils bestaat. En het mooiste is: Allerhande recepten houden jou ook nog eens slank en gezond! Afvallen met deze recepten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lekker verantwoord smullen met het hele gezin: verlies kilo’s met Allerhande

Er bestaat een tal aan lekkere recepten, uitgegeven en overzichtelijk uitgeschreven door de Allerhande. Wellicht is soms door de bomen het bos niet meer te zien en wanneer jij op zoek bent naar een gezond en smaakvol recept, welke ook nog eens past binnen een succesvol afvalproces. Want afvallen heeft niet per definitie te maken met minder eten: gezonde en verse producten zijn minstens zo – of juist extra – belangrijk, wanneer jij graag kilo’s ziet verdwijnen. Geniet daarom van dit recept welke bestaat uit smakelijke tagliatelle met een heerlijke courgettesaus en zalm.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Romige producten in de lichtste vorm

Ben je dol op room, maar ben je bang dat deze zogenaamde dikmaker jouw lijn zal beïnvloeden? Maak je geen zorgen: room kan ook in zijn lichtste vorm! Kies daarom voor speciale slankroom of andere light (zuivel)producten, zodat je toch kunt genieten van deze lekkernij in combinatie met heerlijke andere verse gezonde ingrediënten. Room en tagliatelle gaan geweldig samen: ontdek slanke Allerhande recepten en geniet verantwoord van een heerlijke maaltijd!

Ingrediënten:

– 1 zak tagliatelle
– 3 courgettes
– 2 teentjes knoflook
– 3 el olijfolie
– 1 bekertje slankroom (200 ml)
– 50 ml droge witte wijn
– 1 el maizena
– 300 g gerookte zalmfilet (voorgesneden of snijden in plakjes)

Begin met het koken van de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de courgettes vervolgens schoon en rasp deze fijn. Pel de knoflook en snipper deze. Verhit de olie in de wok en roerbak de courgette, samen met de knoflook, 1 minuut. Voeg nu de slankroom toe en breng het geheel aan de kook. Roer de maizena los in witte wijn en voeg deze, al roerend, toe aan het geheel. Wanneer de saus licht gebonden is, mag het vuur lager worden gezet. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verdeel de zalm in 4 porties en de tagliatelle over vier borden. Schep de saus en de zalm over de tagliatelle en het gerecht is klaar! Heerlijk (en nog gezonder) met tomatensalade. Geniet van Allerhande recepten en eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *