Web Analytics
header

Zo kies jij alleen gezonde, lekkere en betaalbare AH recepten

Afvallen met ah recepten: het is meer dan mogelijk. Want ah recepten bestaan er in vele soorten en maten, met verschillende aantrekkelijke ingrediënten en smaken.

Recepten van Albert Heijn bieden daarmee voor ieder wat wils en het is dan ook niet vreemd, dat menig Nederlander dagelijks met veel enthousiasme gebruik maakt van de nieuwste, smakelijke ah recepten.

Lekker… maar is het ook gezond?

Maar ja, daar komt de hamvraag: welke recepten van meneer Heijn behoren tot de noemer ‘gezond‘ en beter: welke recepten bieden ondersteuning, begeleiding of zelfs versnelling in het proces van het afvallen?

Middels dit artikel bespreken we één van de lekkere, gezonde en betaalbare toppers onder de ah recepten. En het mooiste is: deze biedt ook nog eens de nodige ondersteuning betreffende jouw streven af te willen vallen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Veel groenten en fruit: afvallen met ah recepten

Met stip op één betreffende katalysators binnen het proces van afvallen, staat het eten van veel groenten en fruit. En dat heeft een reden. Bijna alle soorten verse groenten en fruit vallen onder de noemer ‘gezonde voeding’.

Het veel eten van deze producten is dan ook niet alleen cruciaal voor het behouden van optimale gezondheid, maar ook meer dan goed wanneer jij graag snel én op een goede wijze wilt afvallen.

Groenten: calorie- én suikerloos

Het eten van veel groenten vult de maag en groenten zijn in bijna alle gevallen calorie- én suikerloos: twee vliegen in één klap, dus. Vet verbranden en afvallen met een lekkere maaltijd?

Ga dan voor een smakelijk recept, die bestaat uit veel verse groenten en fruit én de juiste hoeveelheden, waarin je een aantal vuistregels kunt handhaven. Maak je geen zorgen, ze zijn heel gemakkelijk. Groenten: liefst iedere dag en zo veel als je wilt en jawel, ook fruit: ongelimiteerd!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Ah recepten ter ondersteuning in het afvallen

Op zoek naar een lekker én gezond ah recept? Deze mag zeker onder de toppers van meneer Heijn vallen, wanneer het gaat om een verantwoorde en goede maaltijd, wanneer je vet wilt verbranden en kilo’s wilt verliezen. En wellicht niet geheel onbelangrijk: onderstaand betreft één van de gemakkelijk te bereiden recepten. Snel, gezond en lekker!

Couscous met een slank kaassausje

Ingrediënten:

• één grote courgette
• 2 gele paprika’s
• 2 vleestomaten
• 4 eetlepels olijfolie
• 300 gram couscous (250 ml)
• Finesse voor koken
• 1 zakje geraspte kaas licht pittig (100 gr)
• 1 zakje verse bieslook (25 g)

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd deze in stukken. Doe ze vervolgens in een ovenschaal met wat olijfolie. Plaats deze in het midden van de oven, ongeveer 30 minuten: af en toe omscheppen. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.

Verwarm de Finesse voor koken in een pannetje en laat de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper. Knip de bieslook fijn en verdeel de couscous over vier borden. Schenk de kaassaus hierover en maak af met wat bieslook, welke je hierover heen strooit. Serveer de geroosterde groenten hiernaast. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *