Web Analytics
header

Afvallen zonder jojo-effect en mét plezier? Het kan!

Afvallen: het is iets wat veel mensen willen. De één dankzij een andere reden dan de ander, maar het verliezen van overtollige kilo’s wordt door velen gewenst. Maar hoe val je af op een gezonde, gemakkelijke en blijvende wijze? Velen zijn bekend met het alom besproken ‘jojo-effect‘: het snel verliezen van ongewenste kilo’s, welke na een bepaalde periode net zo snel weer terug verschijnen. En dat is natuurlijk het laatste wat we willen.

Jouw streefgewicht behouden: op een gezonde wijze afvallen

Om op een gezonde wijze gewicht te verliezen, het gewenste resultaat te behalen en te behouden, is het nodig om rekening te houden met een aantal bepalende en belangrijke factoren. Gezond gewicht verliezen vormt de basis tot een stabiel, gewenst lichaamsgewicht en sluit het jojo-effect in veel – de meeste – gevallen uit. Ga daarom voor recepten en wijzen welke jou garanderen dat je jouw streefgewicht op een gezonde manier behaalt en kunt behouden. Eén daarvan is het nastreven van het eten van voldoende goede producten, welke jou kunnen ondersteunen binnen het afvalproces.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Afvallen op verschillende manieren: van shakes tot minder snoepen

Het verliezen van gewicht kan op verschillende manieren. Meestal is bij elke manier wat te zeggen en de juiste wijze hangt af van de persoon in kwestie. Toch bestaan er een aantal zeer effectieve wijzen en een aantal algemene vuistregels. Zo is het noodzakelijk voldoende water te drinken, groenten en fruit te eten en te zorgen voor dagelijkse beweging. Van shakes tot minder snoepen: het verliezen van gewicht hoeft niet moeilijk te zijn!

Gewicht verliezen met smakelijke, groene smoothies

Eén van de zeer geliefde methoden en recepten tijdens het afvallen, betreft een lekkere, groene en verse smoothie. Zo gemakkelijk en lekker was het nooit! In een groene smoothie gaan veelal bladgroenten, fruit en water. Een smoothie vult de maag, bevat essentiële voedingsstoffen en prikkelt de smaakpapillen. Een gemakkelijk, smakelijk en gezond recept voor een heerlijke smoothie vind je hieronder. Deze kan jou begeleiden tijdens het afvallen!

Ingrediënten:

– 100 gram rauwe, verse spinazie
– 1 banaan
– 1 mango
– halve liter/liter water

Het maken van deze groene, gezonde smoothie is ontzettend gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een blender of indien je deze niet tot je beschikking hebt, een staafmixer. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in één kom, schaal of de kan van de blender en mix ze door elkaar. Doe dit net zo lang tot er een romig drankje ontstaat en drink deze vervolgens direct op; je smoothie is nu op zijn allerlekkerst! Niet alleen ontzettend gezond, maar ook ideaal tijdens het afvalproces. Eet smakelijk!

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *