Web Analytics
header

Afvallen Tips voor jou! | Frisse Quinoasalade

Overal vind je wel afvallen tips. Op het internet, in afvalboeken, mond-op-mond… Maar lang niet alle afvallen tips blijken in de praktijk te werken. Focus je op gezond eten en je maakt een grote stap voorwaarts.

Het ultieme ingrediënt om af te vallen is quinoa. Quinoa valt onder de superfoods. Dat betekent dat quinoa extreem gezond is voor jou. Je krijgt veel gezonde voedingsstoffen binnen, terwijl je lichaam bij het eten van quinoa geen ongezonde suikers te verwerken krijgt.

Vandaag is een frisse quinoasalade aan de beurt. Dit gerecht is makkelijk te bereiden, en is een echte smaaksensatie. Probeer het gerecht eens!

Afvallen tips met quinoa succes

Afvallen tips beginnen bij de juiste keuze van producten in de supermarkt. Gelukkig hebben ondertussen bijna alle supermarkten quinoa te koop. Ook supermarkten zien gelukkig in dat dit product goed is voor de mens. Iedereen kan nu experimenteren met dit veelzijdige product.

Quinoa heeft de volgende voordelen:

• Quinoa zit vol eiwitten
• Quinoa bevat geen toegevoegde suikers
• Quinoa bevat veel gezonde proteïnen
• Quinoa bevat veel gezonde mineralen

Dit lijkt me reden genoeg om eens op de Zuid-Amerikaanse toer te gaan. Het zal je niet tegenvallen. Daar ben ik zeker van!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Ingrediënten frisse quinoasalade

Persoonlijk houd ik erg van frisse salades. Gelukkig kun je ook met quinoa gezonde salades maken. Je hebt de volgende ingrediënten voor 4 personen nodig om mijn favo quinoasalade te maken:

• 275 gram quinoa
• 100 gram radijzen
• 1 courgette
• 300 gram tuinbonen
• 75 gram verse veldsla
• 1 citroen
• 250 gram gerookte spekblokjes
• 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze frisse quinoasalade

Lees op de verpakking van de quinoa hoe je de quinoa klaarmaakt en volg dit advies op. Laat de quinoa ongeveer 10 minuten afkoelen.

Begin ondertussen met het bakken van de spekjes. Bak de spekjes in 6 minuten hapklaar. Denk erom: voeg géén olijfolie of boter toe! Lek de spekjes uit in een vergiet.

Kook de tuinbonen in kokend water in 8 minuten gaar. Spoel de boontjes af onder de koude kraan in een vergiet. Haal de vliesjes van de tuinbonen.

Snijd de courgette in kleine stukjes. Doe de olijfolie in een pan en bak de courgette bij matig vuur in 4 minuten goudbruin.

Rasp de citroen en pers de citroen uit over de gebakken courgette.

Hussel alle ingrediënten (courgette met citroensap, quinoa, spekjes, tuinbonen, radijs, veldsla en eventueel peper en zout) door elkaar en serveer het gerecht uit, nadat je de salade natuurlijk over 4 borden hebt verdeeld.

Eet smakelijk!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Maak quinoa bekend

Deze gezonde uitvoering van één van de succesvolle afvallen tips wil je niet voor jezelf houden. Daarom raad ik jou aan om dit recept te delen op al jouw sociale media!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank ReceptenBijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, instructiess, tools en nog veel meer om jou binnen no-time je streefgewicht te laten bereiken.

Meer info, Alle lekkere afslankrecepten inzien en Afslank Receptenbijbel risicoloos uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *