web analytics
header

Afvallen met een Loopband

Wil jij graag wat afvallen? Dan is voeding natuurlijk heel erg belangrijk. Het juiste voeding of dieetschema helpt je hierbij. Maar bewegen is dan ook heel erg belangrijk! Een loopband kan je hierbij helpen. Op zoek naar een loopband voor thuis? Kijk dan hier. Hier zijn een aantal loopbanden vergeleken.

Of je de loopband thuis gebruikt of op de loopband staat in de sportschool maakt niet heel veel uit. Het belangrijkst is dat je een paar keer week flink losgaat!

In dit artikel geef ik je drie tips die jou helpen om je workout op de loopband te maximaliseren en je workout naar het volgende niveau te tillen. Zodat jij kunt afvallen met een loopband! Klik hier om verder te lezen »

De Verschillende Bio HCG Kuren

Het HCG kuur kent zijn oorsprong in het jaar 1954. Sindsdien is het uitgegroeid tot 1 van de populairste afslankplannen op de Nederlandse markt. Aangezien het gebruik van dit hormoon als afslankmiddel illegaal is in Nederland, zijn er verschillende hormoonvrije varianten ontwikkeld. Deze varianten kunnen de eetlustremmende effecten van het originele HCG kuur perfect nabootsen. En ze doen dit zonder de negatieve bijwerkingen die worden geassocieerd met het hormoon. Ben jij nieuwsgierig naar de vele hormoonvrije HCG afslankkuren? Lees dan verder, of klik op deze link. Klik hier om verder te lezen »

Een Platte Strakke Gespierde Buik

Binnenkort is het weer zo ver, de zomer gaat beginnen en de jurkjes en strakke shirts kunnen weer gedragen worden. Uw lichaam verstoppen in een dik vest wordt een stuk lastiger dus moet er weer gewerkt worden aan het figuur. Hoe heerlijk is het als u straks een strakke buik hebt en daardoor niet hoeft na te denken over wat u zult aantrekken? Hoe eerder u begint met het trainen van de buikspieren, hoe eerder het resultaat zichtbaar is. Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Succesvol Afvallen

Afvallen, veel mensen proberen het, maar lang niet iedereen weet dit tot een succesvol einde te brengen. Om succesvol af te vallen moet je de manier waarop je leeft en over je eten denkt veranderen. Hierbij kunnen deze zeven tips je goed helpen. Deze tips helpen je om gezonde keuzes in voeding te maken, je eetgedrag vorm te geven, prioriteiten te veranderen en steun te bieden. Klik hier om verder te lezen »

De Voordelen van een Koolhydraatarm Dieet

Het koolhydraatarm dieet ken je vast wel. Het bestaat al heel lang en is er in veel verschillende vormen. Van extreem weinig koolhydraten, tot een minder strenge vorm waarbij je nog wel groente en fruit mag hebben.

Maar waarom is het koolhydraatarm dieet nou zo populair? Er zijn heel veel verschillende koolhydraatarm dieet ervaringen. Hier vindt je nog meer dieet ervaringen. En de meeste zijn heel positief. Het is namelijk een hele effectieve manier om veel gewicht te verliezen zonder continue honger te lijden. Klik hier om verder te lezen »

Afslanken met Makkelijke Recepten uit Maaltijdboxen

Ze zijn in opmars en dit jaar wordt dan ook een jaar waarin veel mensen gaan beseffen dat je met de zogenoemde “maaltijdboxen” een slank en vooral gezond eetpatroon kunt aannemen, dit zonder al te veel moeite en tijd die je investeert in moeilijke diëten en of schema’s voor een gezond eetpatroon.

In dit artikel ga ik je uitleggen waarom deze boxen zo handig zijn om een slanker en gezonder leven te leiden, welke soorten je hebt en het beste hierbij kunnen helpen, en als laatst waar je ze kunt vinden. Laten we daarom bij het begin beginnen en je in een notendop vertellen wat de maaltijdbox is. Klik hier om verder te lezen »

Maak Zelf Je Eiwitshake met dit Recept

Er is hedendaags veel kennis online te vinden over afvallen. Na al die jaren van ervaring met het verliezen van gewicht is men veel te weten gekomen over hoe het lichaam werkt. Zo is duidelijk hoe het zit met de caloriebehoefte, welke invloed voeding heeft op het lichaam en welke spieren het beste getraind kunnen worden en op welke manieren dit kan.

Er is ook veel nieuwe informatie over supplementen; welk supplement gunstig is en welke supplementen het beste vermeden kunnen worden. Tegenwoordig hebben we veel geluk met de onderzoeken die onze voorgangers gedaan hebben. Inmiddels is duidelijk dat eiwitten enorm belangrijk zijn voor de krachtsport en afvallen. Het heeft een positieve invloed op de kracht en groei van de spieren maar het is voordelig voor het behoud van spieren tijdens het afvallen. Klik hier om verder te lezen »

Marokkaanse Recepten voor de Exotische Afvaller | Tabbouleh met Geitenkaas

Met Marokkaanse recepten haal jij verre oorden in huis. Helaas associëren veel mensen Marokkaanse recepten onterecht met ongezonde ingrediënten. Je bent juist vaak gezond af met Marokkaanse recepten!

Wat dacht je van Tabbouleh met geitenkaas? Misschien is het voor het eerst dat je van dit recept hoort en struikel je over het woord ‘tabbouleh’, maar reken maar dat het recept gezond is. Probeer het eens.
Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...