web analytics
header

Ziekenhuisdieet: Uitleg en Hoe Je Er Snel Mee Gaat afvallen!

Het ziekenhuisdieet, klinkt gelijk een beetje goed en slecht tegelijk. Aan de ene kant denk je dat het wel goed moet werken. Aan de andere kant laat het je denken dat het een dieet is dat onder begeleiding plaats moet vinden. En dat laatste is ook waar. Het dieet komt voor in ziekenhuizen en wordt daar onder toeziend oog van deskundig personeel gebruikt. Waarom wordt het dieet dan ook buiten de deuren van ziekenhuizen gebruikt. En is het dan nog steeds wel zo verstandig het dieet te volgen? Klik hier om verder te lezen »

HIIT Workout

High intensity interval training (HIIT) is een traningsmethode waarbij je intervallen van 100% inspanning afwisselt met gematigde herstelperiodes. Dit kan bij zowel cardio- als bij gewichthefoefeningen worden toegepast.

Wissel bijvoorbeeld periodes van sprinten in een snel tempo af met periodes van wandelen. Of in het geval van gewichthefoefeningen, doe je zo snel mogelijk burpees oefeningen en dan bouw je tussen de sets een aantal periodes van rust in. Klik hier om verder te lezen »

NoSugar Bananencake

Kiezen tussen een zoet of hartig tussendoortje? Ik zou zeggen probeer deze overheerlijke, eiwitrijke en suikervrije bananencake eens. Het is een absolute smaaksensatie. Daarnaast is het een lekkere en smeuïge cake en bevat het ook nog eens veel eiwitten. Kortom een ideaal tussendoortje voor iedereen. Klik hier om verder te lezen »

Afvallen met een Loopband

Wil jij graag wat afvallen? Dan is voeding natuurlijk heel erg belangrijk. Het juiste voeding of dieetschema helpt je hierbij. Maar bewegen is dan ook heel erg belangrijk! Een loopband kan je hierbij helpen. Op zoek naar een loopband voor thuis? Kijk dan hier. Hier zijn een aantal loopbanden vergeleken.

Of je de loopband thuis gebruikt of op de loopband staat in de sportschool maakt niet heel veel uit. Het belangrijkst is dat je een paar keer week flink losgaat!

In dit artikel geef ik je drie tips die jou helpen om je workout op de loopband te maximaliseren en je workout naar het volgende niveau te tillen. Zodat jij kunt afvallen met een loopband! Klik hier om verder te lezen »

De Verschillende Bio HCG Kuren

Het HCG kuur kent zijn oorsprong in het jaar 1954. Sindsdien is het uitgegroeid tot 1 van de populairste afslankplannen op de Nederlandse markt. Aangezien het gebruik van dit hormoon als afslankmiddel illegaal is in Nederland, zijn er verschillende hormoonvrije varianten ontwikkeld. Deze varianten kunnen de eetlustremmende effecten van het originele HCG kuur perfect nabootsen. En ze doen dit zonder de negatieve bijwerkingen die worden geassocieerd met het hormoon. Ben jij nieuwsgierig naar de vele hormoonvrije HCG afslankkuren? Lees dan verder, of klik op deze link. Klik hier om verder te lezen »

Een Platte Strakke Gespierde Buik

Binnenkort is het weer zo ver, de zomer gaat beginnen en de jurkjes en strakke shirts kunnen weer gedragen worden. Uw lichaam verstoppen in een dik vest wordt een stuk lastiger dus moet er weer gewerkt worden aan het figuur. Hoe heerlijk is het als u straks een strakke buik hebt en daardoor niet hoeft na te denken over wat u zult aantrekken? Hoe eerder u begint met het trainen van de buikspieren, hoe eerder het resultaat zichtbaar is. Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Succesvol Afvallen

Afvallen, veel mensen proberen het, maar lang niet iedereen weet dit tot een succesvol einde te brengen. Om succesvol af te vallen moet je de manier waarop je leeft en over je eten denkt veranderen. Hierbij kunnen deze zeven tips je goed helpen. Deze tips helpen je om gezonde keuzes in voeding te maken, je eetgedrag vorm te geven, prioriteiten te veranderen en steun te bieden. Klik hier om verder te lezen »

De Voordelen van een Koolhydraatarm Dieet

Het koolhydraatarm dieet ken je vast wel. Het bestaat al heel lang en is er in veel verschillende vormen. Van extreem weinig koolhydraten, tot een minder strenge vorm waarbij je nog wel groente en fruit mag hebben.

Maar waarom is het koolhydraatarm dieet nou zo populair? Er zijn heel veel verschillende koolhydraatarm dieet ervaringen. Hier vindt je nog meer dieet ervaringen. En de meeste zijn heel positief. Het is namelijk een hele effectieve manier om veel gewicht te verliezen zonder continue honger te lijden. Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...